kit Napisano 11 Grudnia 2015 #324313 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Witam, tu gram i tu chcę grać, wkurza mnie jak nikogo z adminów niema, a odpały biegają( są odpały nawet jak admini są- bo admin nieogar) To podanie jest niestandardowe( jak do niego podejdzie administracja - CZARNA niewiem) Kit- Sylwek wiek - mam 7 lat, hahhahahahahh znam amx na 10 znam całą procedure utrzymania serwerowni tyle Pozdrawiam KIt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Grudnia 2015 #323812 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/77396-admin/#entry405301 :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Grudnia 2015 #323813 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi