Shok3n Napisano 21 Sierpnia 2019 #566728 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 Twój nick podczas gry: -OH' Hayzen Godzina, data zdarzenia: 21.08.2019 - 11:07:37 Mapa: de_dust_1337 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:419656481 Uzasadnienie: Dostałem bana za cheatowanie pomimo iż nie cheatowałem Proszę o rozpisanie demka/dowody ;3 Chciałbym tylko dodać jeszcze, że wstawiałem wczoraj bodajże screeny z tego samego serwera (CoD 45k). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 21 Sierpnia 2019 #566731 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 @Baba_Yaga Zapraszam z dowodami na winę gracza 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baba_Yaga Napisano 21 Sierpnia 2019 #566732 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 mam kilka dowodów : 1. Pierwszego dnia jak wszedłeś na serwer do grałeś na wh i nawet się z tym nie kryłeś wtedy miałem robić ssy ale jeden z adminów ujawnił swą obecność i wyłączyłeś wh. 2. I dziś jak wszedłeś na serwer wysłałeś na czacie gry podejrzane zdania o wh,aimie , że jest włączony itp i Marcinek zrobił screena może go pokazać. Jak dla mnie to są bardzo mocne dowody mogłeś sobie włączać aima ,wh w każdej chwili i na screenie z konsoli to widać. No Pr0blem, Zi3lony, klqs i 3 innych dodali reakcje 1 1 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shok3n Napisano 21 Sierpnia 2019 Autor #566733 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Baba_Yaga napisał: mam kilka dowodów : 1. Pierwszego dnia jak wszedłeś na serwer do grałeś na wh i nawet się z tym nie kryłeś wtedy miałem robić ssy ale jeden z adminów ujawnił swą obecność i wyłączyłeś wh. 2. I dziś jak wszedłeś na serwer wysłałeś na czacie gry podejrzane zdania o wh,aimie , że jest włączony itp i Marcinek zrobił screena może go pokazać. Jak dla mnie to są bardzo mocne dowody mogłeś sobie włączać aima ,wh w każdej chwili i na screenie z konsoli to widać. Co do pierwszego. Podaj mi dzień który to był Co do drugiego. Były to bindy które lubię sobie wysłać żeby takie bezmózgi jak Ty płakały jeszcze bardziej A teraz coś ode mnie. 19.08 wstawiłem screeny które zrobił mi Marcinek więc pozdrawiam... Tu masz link do bana: http://mhpoch.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=2433 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baba_Yaga Napisano 21 Sierpnia 2019 #566734 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Shok3n napisał: Co do pierwszego. Podaj mi dzień który to był Co do drugiego. Były to bindy które lubię sobie wysłać żeby takie bezmózgi jak Ty płakały jeszcze bardziej A teraz coś ode mnie. 19.08 wstawiłem screeny które zrobił mi Marcinek więc pozdrawiam... Tu masz link do bana: http://mhpoch.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=2433 1.To było kilka dni temu dokładnie nie pamiętam 2. To nie wyglądało jak bindy które sam mogłeś sobie napisać to było ewidentnie z jakiegoś programu czy coś takiego klqs dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shok3n Napisano 21 Sierpnia 2019 Autor #566736 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Baba_Yaga napisał: 1.To było kilka dni temu dokładnie nie pamiętam 2. To nie wyglądało jak bindy które sam mogłeś sobie napisać to było ewidentnie z jakiegoś programu czy coś takiego 1. Było to przed wczoraj (19.08) wstawiłem screeny 2. Bind numero uno: bind "\" "say WallHack by. XYZ' -[Injected. Mode: ESP! GL&HF]-" No i bind nr dwa: bind "/" "say AIM by. XYZ' -[Injected. Mode: Silent! GL&HF]-" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 21 Sierpnia 2019 #566738 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 @Baba_Yaga proszę o przedstawienie odpowiednich dowodów 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 21 Sierpnia 2019 #566815 Administrator Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 Ludzie? Co to są za dowody? Jak admin ma te "inne" dowody to niech w osobnym temacie. To jest jakaś kpina i śmiech na sali. UB GoldNM, MARCIN3K, aureox i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 21 Sierpnia 2019 #566816 Administrator Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi