Braq03 Napisano 11 Grudnia 2015 #356768 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Imię:John Wiek:29,5 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:steam Staż na forum:5 miesięcy Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji:Średnie, byłem tu już redaktorem Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl:Byłem tu już redaktorem, więc mam jakieś osiągnięcie. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]:myślę, iż to będzie 9. Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej:4h dziennie Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii: Wywiad z "Kuba" ja:Witaj Kuba. Kuba:Cześć. Ja:Mógłbym z Tobą przeprowadzić dosłownie krótki wywiad? Kuba:Skoro chcesz, ja się zawsze zgadzam na wywiady. Ja:E no, nie możesz za każdym razem chcieć, wyobraź sobie, że siedzisz na kanapie, a tu nagle Ci na steam'ie przychodzi z 50 wiadomości, co byś wtedy zrobił? Kuba:Zaprawdę, wyrzucił bym laptopa za okno, i krzyknął głośnym okrzykiem: "k....." Ja:Aha...Czyli łatwo da się Ciebie wkurzyć? Miałeś trudne dzieciństwo, że masz takie pomysły? Przecież laptop jest drogi! Kuba:Dzieciństwo miałem łagodne, a że jestem tak okrutny, i wkurzający to nie moja wina.Prędzej to wina Karoliny... Ja:A kto to była Karolina? Kuba:Moja dziewczyna, która jest kochana, ale też wredna. Ja:Opowiesz nam coś o niej? Chodzi mi oto, żebyś opowiedział jak się poznaliście, ile ma lat, gdzie mieszka. Kuba:No dobra, powiem Ci.Ma 18 lat, i urodziła się w mojej miejscowości (Piekary). Ja:To ty skoro masz dziewczynę, która ma 18 lat, to musisz być już fiu, po pełnoletności. Kuba:Nie zapędź się....Mam dopiero 19 lat... Ja:To świetnie, kolejna osoba, z którą prowadzę wywiad ma 19 lat... Kuba:E no, ja dopiero miałem urodziny 1 dzień temu... Ja:To co? Logika John'a mówi, że jesteś już po pełnoletności, więc tak, czy owak miałem rację Kuba:Nie miałeś! Nie kłam, mężczyzna osiąga prawidłową pełnoletność w wieku: 21 lat!A jeśli, się nie mylę, mi do 21 brakuje 2 lat... Ja:Masz rację, ale i tak znajdę dla Ciebie pytanie, na które nie odpowiesz . Kuba:Nie ma takiego, na które bym nie odpowiedział. Ja:Jest takie, które teraz ci Zadam.... Co było pierwsze, kura, czy jajko? Kuba:Zatkało mnie, ale i tak myślę, że pierwsze było.... W tym samym momencie powstała kura, a zarazem jajko! Ja:(pomyślałem teraz skąd mu to przyszło do głowy, ale się tylko mogę domyślić... * ) Ja:Mnie też zatkało, że odpowiedziałeś :_: Kuba:Masz jeszcze coś przygotowane? Ja:Oczywiście, że mam! Czego ostatnio słuchasz? Kuba:Ostatnio słucham tego: Omgf - hello! Ja:Powiem Ci 1, ta piosenka uzależnia :_: Kuba:Johnie (braq03) O mnie się nie martw, o mnie się nie martw ja sobie radę dam! Ja:Widzę, że ktoś ogląda film pt. "O mnie się nie martw" Kuba:W każdy piątek, oglądam to. Ja:Bezimienni piona, ja też to oglądam Kuba:Zaraz, nie kłam mi tu szeryfie! Ja:Ale ja żadnym szeryfem nie jestem :_: Kuba:Jesteś, jesteś i nie kłam mi tu na posterunku! Ja:Ja nie kłamię, bo teraz Ci powiem, że to koniec cz 1. w wywiadzie. Kuba:Nie! Musisz zrobić teraz cz. 2! Ja:Właśnie to zamierzam! Kuba:To więc proszę, możesz zacząć... Ja:Ja piszę zdania, ty odpowiadasz Kuba:Dobra, a trudne odpowiedzi? Ja:Bardzo łatwe.Oto pierwsze pytanie: CS5, CS6, to końcówki jakiego programu graficznego? Kuba:Photoshopa. Ja:Imp, to końcówka jakiego programu graficznego? Kuba:Gimpa Ja:Kiedy było powstanie Warszawskie? Kuba:W 1944 roku. Ja:Rok -55550 p.n.e to jaki wiek? Kuba:Pass. Ja:a+b=c, to y+x=? Kuba:z Ja:Lemoniada to: Kuba:Drink Ja:Aktale, to końcówka, jakim pasków w grafice? Kuba:To końcówka różnym pasków, 1 pasek ma nazwę : fraktal Ja:Tutaj odpowiadasz jak Ci dusza powie... Ja:Koniec wywiadu? Kuba:Nie Ja:Jajko czy kura? Kuba:Dinozaur Ja:Bwm czy rolls royce? Kuba:Lamborgini Ja:2+2, czy 1+3? Kuba: 2+2 + 1 + 3. Ja:Ostatnia odpowiedź "Jak Ci dusza powie" będzie brzmiała....... pióro, czy inicjał. Kuba:Piórnicjał. Ja:Kuba, bardzo mi przykro ale to koniec wywiadu (Reakcja kuby, na to). Kuba:Co tak nie może być, jeszcze trochę co? Ej, no proszę, John ,proszę, proszę!Zaraz się wydrę na cały dom! Rozwalę Piekary I ten basen w nich! Zaraz też Bielany pójdą, A Kolna na końcu. Ja:Kuba przykro mi, ale ja już muszę iść.Życzę miłego dnia, pa! Kuba:Nie wierzę, nie wierzę!!! A tak ogólnie pa! Nie wierzę, normalnie nie wierzę...!! 18+ Dalszy wywiad z "Kubą psychopatą" pojawi się za 1 tydzień ") Tak się rekrutuje na rangi, na aktywnym banie :mafiozo: Pozdrawiam: braq03 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 11 Grudnia 2015 #329277 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Cóż za kreatywne pytania hihi Jestem na NIE, błędy są, nie dawno co zrezygnowałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 11 Grudnia 2015 #329267 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Drugi Kristo na nie rozwalilo mnie to Ja:Kuba przykro mi, ale ja już muszę iść.Życzę miłego dnia, pa! Kuba:Nie wierzę, nie wierzę!!! A tak ogólnie pa! Nie wierzę, normalnie nie wierzę...!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donwer'e Napisano 11 Grudnia 2015 #333711 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Na nie. Kolego czy ty nie zostałeś zdegradowany za AB? I błąd za błędem! Podanie powinno być z automatu odrzucone, bo sobie żarty z rekrutacji zrobiłeś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 11 Grudnia 2015 #328321 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Czy ty nie zostałeś zdegradowany za ab? To zostaniesz znowu o ile to przyjmą nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 11 Grudnia 2015 #327788 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Jako iż nie ma naczelnego, pozwolę sobie to zamknąć. Ty nie zrezygnowałeś. Ty zostałeś zdegradowany. Nie ma szans, żebyś znowu został przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 11 Grudnia 2015 #327776 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi