GoldNM Napisano 23 Sierpnia 2019 #567256 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2019 Co wy na to aby zamias standardowego wrzucania ss'ow admin przeżucal by na spect'a osobe podejżaną i kazał jej pobrac pewien program do skanowania cs'a (w poszukiwaniu cheatow) Jest to o tyle latwiejsze ,że wykrywa chyba każdego cheata externala jak i internala (w postaci exe i dll), Ponieważ istnieję wiele cheatow posiadających odpcje anty-ss/aty-obs Podczas skanowania wyskakuje każda informacja dotycząca gracza (ip,sid,historia skanowania gracza (zapisuje sie na sid) program pokazuje pliki .cfg / dll działające w cs'ie czyli wykryje każde wstrzyknięte dll'li również te podmienione) Pisałem o typ programie z @aquax I mowil ,że sprawdzi ten program. Jeżeli ktoś chciał by info na temat tego programu (z kad pobrac itp) piszcie mi na pv Pozdrawiam i zapraszam do wypowiedzenia administracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 23 Sierpnia 2019 #567257 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2019 Według mnie niestety, ale bez sensu.... Jeśli widzę, że gościu ma WH albo coś to po prostu nagrywam demko i go banuję po co bawić się jakimś programem ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldNM Napisano 23 Sierpnia 2019 Autor #567258 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) 2 minuty temu, Marcineeek. napisał: Według mnie niestety, ale bez sensu.... Jeśli widzę, że gościu ma WH albo coś to po prostu nagrywam demko i go banuję po co bawić się jakimś programem ;x No ale chodzi mi tu np jak bedzie ktos grał i się krył z tym np ktos taki jak hqa/scream znaczy hqa sie nie krył xd Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez GoldNM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Sierpnia 2019 #567259 Administrator Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2019 Pomysł odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Sierpnia 2019 #567260 Administrator Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi