jkyl Napisano 24 Sierpnia 2019 #567403 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: jkyl Wiek: 16 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:228558169 CS 1.6/CS:GO: cs 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: szczerze to konto złożyłem niedawno ale staram się być cały czas na forum Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): nie Coś o sobie: na imię mam Dominik, mam 16 lat, pochodzę z mazur Doświadczenie: byłem w ubteam na forum które już niestety nie funkcjonuje Dlaczego Ty: jak już wyżej wspomniałem mam jakiś doświadczenie w ub i myślę że jestem w stanie sobie poradzić Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez jkyl MlodyToJa i MARCIN3K dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 24 Sierpnia 2019 #567413 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 Nie spełniasz wymagań, wróć jak to poprawisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 24 Sierpnia 2019 #567414 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi