Sliweczka Napisano 11 Grudnia 2015 #348216 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Wielokrotnie prosiłem wyższa administracje o reakcje.. wchodze na serwer i od razu slysze skargi ze znow gral caly dzien na cs go mod awp z aimhackiem.. już znajduje sie w top 15 i zaraz bedzie otwieral tabele.. Panowie i Pani czy mozna liczyc na konkrwetne kroki z waszej strony ku temu graczowi? bo faktycznie , ja nie moge nic zrobic nawet kiedy jest na serwerze, jedynie go slapowac.. a to jak wiadomo.. nic nie da.. Prosze was o rozwiazanie tego problemu.. aby koelga juz nie zawital na serwerze, czy jest takie rozwiazanie? Dzieki bardzo, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Grudnia 2015 #364689 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Hmm teraz nie powinno być z nim problemu, jeżeli jednak powtórzy się zgłoś to do mnie na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Grudnia 2015 #364690 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi