Kuman Napisano 1 Września 2019 #568589 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Nick: Kuman Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Żadne znaczące, ale mam chęci je nabyć. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/7 Staż w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chce pomagać, mam chęci nauczyć się czegoś nowego jak i zdobyć nowe doświadczenie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 godziny Kontakt: Steam, GG, Ts Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Kuman/80.72.40.110:27027/ Wiem, że moje gt nie powala, zdaje sobie z tego sprawę, ale jest ono możliwe do nadrobienia. (szanuję każdą opinie) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 1 Września 2019 #568594 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 Nie -gt ( +amx +wiek +steam -doświadczenie Przegrałeś dwa dni na serwerze i admina chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 1 Września 2019 #568604 Udostępnij Napisano 1 Września 2019 (edytowane) Nie - doświadczenie - nie znasz regulaminu serwera - gt + steam + wiek @SadoS Edytowane 3 Września 2019 przez Zielona 9412 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PR@SN4JPER Napisano 2 Września 2019 #568724 Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Jestem na tak -gt ( +amx +wiek +steam - +doświadczenie Można dać mu szanse często go teraz widzę piszę na u@ czas zawsze idzie nabić a doświadczenie też nie każdy od razu doświadczenie zdobył trzeba dać szanse żeby nabył tego doświadczenia i zobaczymy naprawdę chłopak się stara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Września 2019 #568766 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Popraw GT i zapraszam za dwa tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Września 2019 #568767 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Września 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi