Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich, w dzisiejszym wywiadzie @Sylwia^^

Zaporaszam do przeczytania

Witam Cię Sylwio w moim wywiadzie, opowiedz coś o sobie?

Cześć Elo, no to tak mam prawie 20 lat. Mieszkam w małej wiosce na Podkarpaciu. Co do mojej osoby powiem tyle, że jestem wesołą, kontaktową i zwariowaną osobą o blond włosach i zmiennych oczach co widać po zdjęciach :D

Tak więc, mieszkasz na Podkarpaciu, gdzie dokładnie?

Moja miejscowość jest na pograniczu Krosna jak i Jasła, mam do tych dwóch miast po 25 km. Ale bardziej wolę Krosno niż Jasło

Rozumiem, sam mieszkam niedaleko Ciebie, dlaczego bardziej Krosno?

Lepszy dojazd, więcej znajomych no i wybrałam szkołę w Krośnie którą już skończyłam, ale też jestem kibicem Karpat Krosno :P

Okej, jakie masz hobby?

Moje hobby to czytanie książek, oglądanie filmów, motoryzacja no i adrenalina z nią związana chodzi mi o motocykle :)

Całkiem fajnie, słuchasz muzyki?

Oczywiście, obserwuje tyle raperów na Youtube, że codziennie słucham nowej piosenki

Preferujesz newschool, czy raczej oldschool?

Słucham takiego i takiego lubię mieszać gatunki muzyczne

Rozumiem, każdy ma swój ulubiony styl, moim jest newschool. :D Wróćmy do forum, jak i kiedy tu trafiłaś?

Dokładnie każdy ma gusta i guściki. Trafiłam na forum 4 października 2016 roku, szukałam serwera cod mod i znalazłam w polecanych na internecie Cod Mod 80k Multi-Head

Fajnie było być opiekunką serwera w csie? :D
Było fajnie, ale też to jest wielka odpowiedzalność

Rzeczywiście, bycie opiekunem serwera jest fajne, ale też wymagające czasu i poświęcenia, masz jakiś zawód?

Skończyłam szkołę zawodową na profilu fryzjerskim, egzamin zdany także zawód mam, ale nie będę w nim pracować :P

Rozumiem, masz jakieś zwierzątko domowe?

Tak mam i to aż 6 :P 2 koty i 4 psy :P

No to całkiem nieźle :D widziałem, że dostałaś perma ostatnio, jak to się stało?

To bardzo zabawna historia, wbiłam na serwer grałam sobie na spokojnie bez żadnych klatek i pingu aż nagle dostałam perma, wiadomo na początku była złość ale od razu napisałam odwołanie i jak to ujął na Opiekun UBT "Jestem czysta niczym dziewica" :D

No to nieźle :D To, że byłaś zła, w cale się nie dziwię. Przynajmniej dostałaś UB, co sądzisz o administracji MH?

Sądzę, że administracja jest bardzo pozytywna i każdy ma w sobie coś wyjątkowego, jestem tutaj chwilę także każdego kojarzę, także wracam powoli na sieć i jak można zauważyć grywam na serwerze ale też widać mnie na ts :)

I takie zdanie mi się podoba, jak myślisz, redakcja odżyła?

Myślę, że tak bo wcześniej mało było wywiadów gazetek, a teraz można znaleźć coś dla siebie, poczytać, pośmiać się :)

Dzięki za opinię! Masz jakieś uzależnienia?

Chyba każdy jakieś ma, ja palę papierosy :P

No tak, każdy ma jakieś uzależnienia, grasz w jakieś inne gry oprócz cs'a?

Gram w jeszcze jedną oprócz cs'a i jest to Left 4 Dead :P

L4D fajna gierka, oglądasz jakieś filmy, a może chodzisz do kina?

Oglądam bardzo dużo filmów na laptopie ale do kina też czasem chodzę

Rozumiem, masz jakiś ulubiony film/serial?

Jest ich pare 
Film : Piękne istoty, Czarownica, Trzy metry nad niebem i wiele innych
Serial: Sabrina, 13 powodów, The 100, The Order, The Orginals i parę innych

No i fajnie, przynajmniej masz kilka ulubionych tytułów godnych polecenia. Jesteś kibicką Karpat Krosno, jeździsz na ich mecze, czy raczej nie?

Jeździłam, teraz zrobiłam sobie małą przerwę ze względu na sprawy prywatne

• Odpowiedzi 0
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...