Ksieciuniu Napisano 7 Kwietnia 2016 #420760 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Mój nick na serwie to |RonnieY| i jakieś 30min temu dostałem niesłusznego bana, i jak porządny gracz chciałem wstawić SS'y na forum, ale nigdzie nie mogę ich znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Kwietnia 2016 #420804 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Przenoszę. http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=49564 Zapraszam admina @@PROstoo do przedstawienia dowodów, a Ciebie kolego o dostosowanie się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Kwietnia 2016 #420805 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PROstoo Napisano 8 Kwietnia 2016 #421104 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Gościu miał aima więc nagrałem demko wstawię linki z demkami jak wrócę do domu. proszę o to link do demka http://www52.zippyshare.com/v/haIqpEJz/file.html dałem jeden link bo to najlepsze demko z udziałem tego gracza 2.39 ta akcja powinna wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Kwietnia 2016 #421213 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 2:39 bardzo szybki refleks? +b 3:50-3:55 maskra co on robi z tym celownikem +b ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Kwietnia 2016 #421214 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi