NieWiem 123 Napisano 29 Września 2019 #570943 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Nick:NieWiem Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem):6-10 Znajomość AMXX (W skali 1-10):6-10 Staż w CS-sie: Steam / NonSteam: Moge zalozyc konto ale nie mam narazie Dlaczego Ty: akurat ja jakoś wyszło tak Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:codzienie Kontakt:nie wiem o co chodzi Link do GameTracker'a:tu tez nie wiem o co chidzi Podpis:NieWiem elo elo 350, ReymS i DonGrandeStryniako dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 30 Września 2019 #570970 Udostępnij Napisano 30 Września 2019 No nie wiem.... Obawiam się, że nie będziesz wiedział o co chodzi jeśli trzeba będzie komuś dać bana. Póki co to podanie to chyba jakiś kiepski żart z Twojej strony ale jeśli zależy Ci na randze Admina to kolejnym razem ( nie wcześniej niż za 14 dni) będziesz się musiał bardziej wysilić z jego napisaniem.Wybacz @SadoS ale nie mogłam się powstrzymać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 30 Września 2019 #570971 Udostępnij Napisano 30 Września 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi