Budowa Napisano 29 Września 2019 #570960 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Twój nick podczas gry: Budowa Godzina, data zdarzenia: 21:48 Mapa: cs_wiocha STEAM_ID / IP: 88.90.93.145 Link do bana: http://mhpoch.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=4942 Uzasadnienie: No cóż grałem sobie na wiosce i przez pierwsze rundy dostawałem w dupe (że tak sie wyraze) bo nie miałem perku a na serwerze byli gracze z perkami. Po uzbieraniu pieniędzy kupiłem perka który ma 1/9 z każdej broni i szanowny admin zginął kilka razy pod rząd, po czym nie będąc nawet sekunde na spekcie dał mi bana perma za WH. Bardzo profesjonalne podejście Pana elo elo coś tam dalej nie pamiętam, ale w takiej sytuacji bez uprzedniej obserwacji chyba daje się screeny, no chyba że to ja jestem pierd*niety XD Mimo wszystko proszę o unbana, demko jest do dyspozycji (http://d1.hltv.org.pl/srv23614/HLTV-1909292125-cs_wiocha.dem.zip) więc jeśli komus sie chce tracic czas na przegladanie to od polowy demka wkraczam ja na serwer :D Nie!?! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 29 Września 2019 #570963 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 (edytowane) Zacznijmy od tego, że ja siedziałem na spect i nagrywałem Twoje "poczynania" To, że mnie 2 razy zabiłeś swoją śmieszną anihilacją 1/2 to nie moja wina Dobra wróciłem, moje demko: https://www52.zippyshare.com/v/nYhzQPFD/file.html demko z hltv http://d1.hltv.org.pl/23614?data=2019-09-29 Rozpiska mojego (specjalnie z wh admina ) 23:52 Co to za skany na respa idealnie na wroga + wcelowanie we wroga +B jak dla mnie, bo takie rzeczy aż tak często się nie zdarzają 1/4 polecam HLTV: 22:17 ?????????????????? co to miało być? ++B 23:32/33 patrzenie za przeciwnikiem, strzały na przeciwnika w domku z hostami. A, zapomniałem wspomnieć, że dostałem zgłoszonko o Twoim "Wh" Pozdrawiam Edytowane 30 Września 2019 przez elo elo 350 Powrót z roboty ;/ Budowa i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budowa Napisano 29 Września 2019 Autor #570964 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 (edytowane) okej czekam z niecierpliwością Szczerze odowłuje się tylko dla zasady więc tego dopilnuje mimo iż miałbym nie dostać ub, dobranoc Dobra przejrzałem to dzieło sztuki nagrane przez Ciebie i i powiem tak: 23:52 Szkoda że nie nagrałeś wczesniejszych rund, zaraz za tą ścianą z przejściem po lewej stronie kampił gość 2 rundy pod rząd, dlatego po zdobyciu fraga leciałem ze skanem na ściane a że wyświetliły mi sie zadawane obrażenia to skanowałem dalej, zresztą widać ze po zginięciu gości dalej tam skanuje - jak dla mnie nie jest to obvious do perma za wh Demko HLTV: 22:17 włącz sobie prędkośc 1/4 i obserwuj moje wyjscie z respa, wejscie na mostek i skok z niego (dokładnie 22:13:01 - przez ułamek sekundy widzę ręke gościa jak wskakuje za skrzynke Starałem sie to złapać jak najlepiej ale nie moge cofnąć idealnie do tego momentu żeby zrobić screena, jednak w prędkości 1/4 w podanej wyżej sygnaturze czasowej dobrze widać jak przy zeskoku gośc wbiega za skrzynke. 23:32: Wyczyścilem z teammatem całą mape i został jeden gość, obserwuje budynek dookoła i jest czysto więc jasne że gość będzie w środku, patrzę przez kratke i czysto więc byłem pewny że gość siedzi albo na hoście albo w pomieszczeniu obok, robie zmyłkę rozbijając kratke i wbijam przez drzwi ( pierwsze celuje w pomieszczenie obok, jednak zauwazam ze gosc jest przy hoscie i strzelam w niego). Jeśli to wszystko no to proszę, sytuacje wyjaśnione - wszystko jest widoczne na demku. A zgłoszenia? Po sytuacji z 22:17 gdzie gość wbiegł za skrrzynke wiedziałem że mnie zgłoszą Edytowane 30 Września 2019 przez Budowa UP TO DATE XD MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 30 Września 2019 #571009 Udostępnij Napisano 30 Września 2019 1 demko 23:52 silent +B HLTV Złe czasy podałeś BTW ;x 16:32 silent 18:54 ten celownik +B 19:10 coś lata ten celownik +B 20:56 znowu coś lata ten celownik +B 21:03 znowu to samo +B 21:34 i znowu +B 21:40 i znouw... +B 21:53 i znowu.... +B @joolz @No Pr0blem Budowa i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budowa Napisano 30 Września 2019 Autor #571010 Udostępnij Napisano 30 Września 2019 20 minut temu, MARCIN3K napisał: 1 demko 23:52 silent +B / Opisałem wyżej HLTV Złe czasy podałeś BTW ;x 16:32 silent / gośc wybiega zza ściany, to co mam nie strzelać? + to nie ja go zabiłem 18:54 ten celownik +B / po wejsciu do domku patrzy się zawsze czy ktoś w ciemni na hoście nie siedzi, widze ze typ jest za scianą - biegne do niego po czym wylatuje mi moj teammate i zaczalem strzelac w niego bo sie pomylilem, ale jak nie zadawalem mu obrazen to zaczalem full autem najezdzac tam gdzie byl skitrany tt 19:10 coś lata ten celownik +B / polecam zwolnione tempo 1/2 widać jak zjezdzam kałachem na full auto za schematem - nie widze tu nic podejrzanego ( przyzwyczajenie z cs:go) 20:56 znowu coś lata ten celownik +B / to samo co wyzej, schemat z cs:go strzelania full auto z ak 47/ odwrócona L - jak zaczynasz full auto to nie celujesz w glowe tylko w nogi a że gośc ma w kondycje nie wiadomo ile to staram sie nadążyc za nim 21:03 znowu to samo +B / full auto na gościa na łeb (bo afk) po czym widze ze drugi tez afk to sie zatrzymalem zeby przymierzyc ale on zaczał biec więc przysłowiowa pi*da na niego XD 21:34 i znowu +B /zaczynam full auto, zobacz ile gość ma kondycji i zaczyna uciekać od lewej do prawej to próbuje na nim nadążyć - to chyba normalne ze mam recoil, nie wiem jak mam strzelac? one tapy skoro gosc biega 300km/h? 21:40 i znouw... +B / zwykle full auto? 21:53 i znowu.... +B / biegne i strzelam full auto co w tym dziwnego? @joolz @No Pr0blem Podsumowując to jest serwer COD gdzie goście mają milion hp i kondycji i zeby za nimi nadążyc to ja stosuje full auto - tym bardziej ze mialem item 1/9 z kałacha co tłumaczy większość powyzszych sytuacji. Jak dla mnie ban bezsensowny, ale pozostawiam to ocenie UB Teamowi MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 30 Września 2019 #571011 Udostępnij Napisano 30 Września 2019 Jestem w stanie obejrzec jutro przed 12 bo nie mam ze soba laptopa. Ale 24h mamy wiec na dzien jutrzejszy zerknę Budowa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budowa Napisano 30 Września 2019 Autor #571012 Udostępnij Napisano 30 Września 2019 @joolz lux i tak nie gram, chodzi mi o sam fakt głupiego banowania, z chęcią posłucham co reszta ub teamu ma do powiedzenia w tej sytuacji Chyba ewidentnie widac ze jestem czysty MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budowa Napisano 1 Października 2019 Autor #571077 Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Czy ktoś jest w stanie ocenić sytuacje? Bo zaraz minie 48 godzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 1 Października 2019 #571083 Udostępnij Napisano 1 Października 2019 16:32 +b 18:54 +b 19:10 +/-b 20:56 +/-b 21:03 +b 21:34 +B 21:40 +/-b 21:53 +b spalony. Ban zostaje CukierkowyMario, MARCIN3K i elo elo 350 dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 1 Października 2019 #571084 Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl elo elo 350 i CukierkowyMario dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi