STEFFF Napisano 1 Października 2019 #571115 Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Witam mam problem mianowicie dziś kończył mi się vip na only dd2 zakupiłem następny na tydzień (doładowałem portfel i z portfela zapłaciłem ) .Wyświetliło że aktywne są 2 usługi ale na serwie nie mam vipa. A teraz gdy wchodzę w sklep sms to pisze że nie mam aktywnych żadnych usług .I tu pojawia się pytanie czy można to jakoś sprawdzić że była wykupiona usługa ? Szkoda żeby przepadło bo to zawsze tydzień vipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 1 Października 2019 #571124 Udostępnij Napisano 1 Października 2019 @STEFFF wszystko się da Wyjaśnię na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 1 Października 2019 #571125 Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi