ENCE PENCE Napisano 9 Października 2019 #571713 Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Otóż problem polega na tym, że mówiąc, podając info czy cokolwiek dostaje sekundowego laga. Nie powiem że jest to mega utrudniające grę, bo jednak chce powiedzieć info dostaje laga i gine w tym czasie bo ktoś wychyli i mnie zabije. Zna ktoś jakieś rozwiązanie tego? Dodam, że próbowałem różne parametry startowe itd, ale nic nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ho kires wahter Napisano 16 Października 2019 #572293 Udostępnij Napisano 16 Października 2019 zmien rozdzielczosc i zobacz czy laguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 17 Października 2019 #572307 Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Dnia 9.10.2019 o 23:41, ENCE PENCE napisał: Otóż problem polega na tym, że mówiąc, podając info czy cokolwiek dostaje sekundowego laga. Nie powiem że jest to mega utrudniające grę, bo jednak chce powiedzieć info dostaje laga i gine w tym czasie bo ktoś wychyli i mnie zabije. Zna ktoś jakieś rozwiązanie tego? Dodam, że próbowałem różne parametry startowe itd, ale nic nie pomogło Dodaj mnie na steam . ENCE PENCE dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ENCE PENCE Napisano 17 Października 2019 Autor #572319 Udostępnij Napisano 17 Października 2019 5 godzin temu, joolz napisał: Dodaj mnie na steam . W sumie to już nieaktualne bo zmienilem kompa i nie mam żadnych problemów Można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi