natalcia Napisano 12 Października 2019 #571901 Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Nick: Natalia Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: Steam / NonSteam: NonSteam ale mam steama ale nie korzystam bo nie chce mi sie Dlaczego Ty: nie wiem tak po prostu malo adminow i chce ;p Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5h Kontakt: Link do GameTracker'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 30 Października 2019 #573412 Weteran MH Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Brak gt oraz 0 zainteresowania tematem odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 30 Października 2019 #573413 Weteran MH Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi