mrxkosa Napisano 15 Października 2019 #572169 Udostępnij Napisano 15 Października 2019 (edytowane) Twój nick podczas gry: mrxkosa Godzina, data zdarzenia:10-15-19 17:43 Mapa: █►Multi-Head.pl◄█ [Arena 1v1][128TR]@1s1 STEAM_ID / IP:STEAM_1:0:67833988 Uzasadnienie: "utrudnianie gry" - zero info - zero ostrzeżeń. strzał pada za polowy - wysokość silosa. Nie moja wina, że poziom graczy tam będących jest co najwyżej mierny... Marnowanie mojego czasu na jakaś rejestracje na forum i Waszego aby sprawdzić tą sytuacje. Administrator z definicji powinien posiadać duża wiedzę z obszaru działań a nie tylko znajomość komend. Nie wspominając o umiejętnościach interpersonalnych. Banned by Admin Lotar2K Podsumowując jednym słowem żenada. Edit: Ban, którego otrzymałem blokuje dostęp do całej Waszej sieci. Tym samym serwer Multi-Head.pl [ONLY AWP GO MOD] - na którym widnieje jako top1 również jest nie dostępny. Po rozstrzygnięciu sprawy, proszę o odsunięcie ww Adm od pełnionej funkcji.... Edytowane 15 Października 2019 przez mrxkosa LOVASSS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 15 Października 2019 #572170 Udostępnij Napisano 15 Października 2019 (edytowane) @Lotar2K Zapraszam z dowodami na winę gracza 24h // @Lotar2K Zapraszam z DOWODAMI co mi da to, że napiszesz kampił/utrudniał itp. Masz 3h na poprawę inaczej +1 Edytowane 16 Października 2019 przez MARCIN3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lotar2K Napisano 16 Października 2019 #572231 Udostępnij Napisano 16 Października 2019 Ban został dany za utrudnianie gry czyli między innymi na raszowanie/lub kampienie nie pamiętam dokładnie ale składały się na to również skargi na tego gracz tyle pamiętam ale podczas nadania bana na serwerze była atmosfera którą dopiero ogarniałem czyli gracze bez mutacji i mnóstwo graczy łamiących regulamin gracz ten otrzymał ostrzeżenie którego mógł nie usłyszeć. A nawet jeżeli tego nie usłyszał to z tego co wiem to administrator nie ma obowiązku dawać ostrzeżenia /chyba że jestem w błędzie:[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrxkosa Napisano 16 Października 2019 Autor #572255 Udostępnij Napisano 16 Października 2019 (edytowane) Żenada - ani jednej skargi nie było. Skoro masz problem z ogarnieciem atmosfery to juz w tym nie pomoge. biegac do polowy moge jak i kiedy tylko chce. - demka sa nagrywane - rozegralem z 3 mapy. żadnego ostrzezenia per moja osoba nie bylo. A mysle ze najpierw powinno sie rozmawiac a potem dzialac bo ludziesami sie na swiecie wybija. Mutacje przeszedlem spokojnie z dekade temu. Jedynie co moge to wyrazic nadzieje ze sie nigdy nie spotkamy.... Zenada to tez niepotrafic przyznac sie do bledu a z tym mamy tutaj do czynienia. Edit: i chyba nie powinienem uczyc i przypominac ze zawsze jest opcja wykopania gracza z komentarzem (dlaczego zostaly takie kroki podjete) - a nie na pierwszy strzal blokowanie calej sieci serwerow. Edytowane 16 Października 2019 przez mrxkosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 17 Października 2019 #572346 Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Brak dowodów ze strony admina, ban minął ZAMEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 17 Października 2019 #572347 Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi