SWAT-Jednostka Napisano 18 Października 2019 #572436 Udostępnij Napisano 18 Października 2019 (edytowane) Twój nick podczas gry:SWAT-Jednostka Specjalna Godzina, data zdarzenia:przed chwila Mapa:cs_max STEAM_ID / IP:STEAM_0:0:153665802 Uzasadnienie:Gram sobie klasa snajper a nagle wyskakuje ban permamentny prosilbym o szybkiego UB bo jestem pewny ze nie uzywam zadnych wspomagaczy bo nie jestem 1 dzien na sieci by mnie nie pogielo tak ze na steamie bym na odpale latal http://mhpoch.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php konsola: AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SWAT-Jednostka Specjalna [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 153665802 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.47.13.123 ' [AMXBans] =============================================== Edytowane 18 Października 2019 przez SWAT-Jednostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 18 Października 2019 #572437 Udostępnij Napisano 18 Października 2019 (edytowane) DEMKO KLIK 0:21 szejki XD +B 0:26 szejki XD +B 0:28 szejki XD +B 0:31 szejki XD +B 0:33 szejki XD +B 0:40-49 szejki XD +B Było tego więcej, ale takie rozpisywanie po sekundzie bez sensu jest @joolz @No Pr0blem Edytowane 18 Października 2019 przez MARCIN3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWAT-Jednostka Napisano 18 Października 2019 Autor #572441 Udostępnij Napisano 18 Października 2019 sry ze sie wypowiem ale jezeli chodzi ze za szybko biegam to tej komendy nie moge ofnac z tego powodu ze nawet jak wpisze cl_forwardspeed to jej nie ofnie za nic nie raz to probowalem. MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 18 Października 2019 #572442 Udostępnij Napisano 18 Października 2019 To ja rozpiszę dalej. I nie chodzi o to, że szybko biegasz 0:52 +B 0:56 +B 0:58 +B 1.33 +B Ja rozumiem, że awp szarpie po oddaniu strzału w przeciwnika ale nie na pół monitora Zygzaki Ci ta broń robi jak Zorro "zetke" szablą. Kiedy oddajesz strzał na ślepo broń praktycznie ani drgnie... MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 18 Października 2019 #572443 Udostępnij Napisano 18 Października 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl ~Czarna~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi