SzyjKaa Napisano 4 Listopada 2019 #573990 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2019 (edytowane) Nick: Szyja Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem już kilka razy nawet kiedyś u was moje doświadczenie jest optymalne i dobrze sobie radze odróżniam rodzaje czitów Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 5 lat z przerwami Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Myślę ze jakaś świeżość na serwerze by się przydała bo ostatnio tam często bywam a admina nie widziałem myślę ze bym się przydał Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: dziennie 2/3 godziny Kontakt: fb/ ts / ewentualnie gg Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/SzYjA/80.72.40.110:27008/ wiem podanie kiepskie ale ja gram w csa a nie siedzę na forum wiec proszę o zrozumienie Edytowane 6 Listopada 2019 przez SzyjKaa dozwolony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 7 Listopada 2019 #574201 Weteran MH Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Masz 8h na serwerze do tego nie posiadasz steam. Na Steama mogę przymknąć oko ale na godzinę jest za mało. Odrzucam i zapraszam za 14 dni jak będziesz miał więcej godzin Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 7 Listopada 2019 #574202 Weteran MH Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi