PoRuCzNiK Napisano 14 Listopada 2019 #574771 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Nick:PytonTBG Wiek:23 Doświadczenie (w byciu adminem):Jako takie mam, aczkolwiek dawno temu byłem adminem, myślę że jeśli dostanę szansę to conieco się podszkole, coś przypomnę Znajomość AMXX (W skali 1-10):5,5 Staż w CS-sie:Parę ładnych latek, 3-4 z przerwami Steam / NonSteam:Oczywiście że steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198148290196 Dlaczego Ty:Pracuję w systemie czterozmianowym i gram o naprawdę różnych porach, a gdy widzę że gracze np. latają po txt czy nie wykonują celi mapy, nie wspominając o cziterach , to poprostu krew zalewa.. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od 2 do 4 godzin zależnie od pory dnia lub nocy i od czasu na przyjemności Kontakt: steam, gg , forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/PytonTBG/80.72.40.110:27027/ Zi3lony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 15 Listopada 2019 #574830 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Jestem na tak + wiek + steam + amx + doświadczenie + widziany na serwerze Powodzenia PoRuCzNiK dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 15 Listopada 2019 Użytkownik #574866 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 A ja jestem na Nie -twoje gt niby coś tam grasz, a niby nie grasz +Steam +wiek +amx Graj więcej, bądź bardziej aktywny to będę na tak Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 15 Listopada 2019 Administrator Premium VIP #574867 Weteran MH Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Zamykam na kilka dni żeby zobaczyć jak będzie wyglądać twoje gt. Jeżeli będzie dobre przyjmę podanie. MARCIN3K, PoRuCzNiK i Zi3lony dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 23 Listopada 2019 Administrator Premium VIP #575552 Weteran MH Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 zgłoś sie na pw ze steamid Zi3lony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 23 Listopada 2019 Administrator Premium VIP #575553 Weteran MH Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi