InvectiuS Napisano 7 Grudnia 2019 #576767 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 Data zdarzenia:2019-12-07 Nick gracza:MarciNeeeeeeeek. Dowody:Dowodów nie posiadam ale świadkowie widzieli wszystko . Świadkowie:Rudaa I inni obecni w grze Uzasadnienie: Gram sobie spokojnie a nagle koles na komendzie lata wiec pisze u@ a pan admin sobie gra i nic z tym nie robi . Kolejna sprawa koleś lata skanuje przez plot na eldorado i owy admin znowu bez reakcji . Wiem zacząłem go wyzywać dostałem bana na 3h ban ok jest słuszny ale powód jego ?? Ten admin to żart a nie admin . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 7 Grudnia 2019 #576780 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Żart powiadasz? Po pierwsze tego na komendzie upominałem potem poleciał: 5min/1h. Tego o płot też upomniałem, a ty nagle zacząłeś mnie wyzywać od niedoje... i mnie nazywasz żartem? Masz tu dowód Napisałeś do mnie admin niedojebany czy głuchy więc w powodzie bana dałem "ani to ani to" Dzięki za uwagę, pozdrawiam PS. Jeśli piszesz skargę masz podać dowody Edytowane 7 Grudnia 2019 przez MARCIN3K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi