Orzechowa żelka Napisano 9 Grudnia 2015 #364010 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Witam! Czasami spotykam się z problemami tak jak inni, że nie możemy wbić na serwer. Czemu?? Tak więc: 1. Gdy wyskoczy nam komunikat, że nie możemy wejść na serwer sprawdzamy zawsze konsole. 2. Powinno tam pisać, ERROR:.....np.(sounds/Rs-yFragMania/4.wav) 3. Otwieramy folder cstrike i wchodzimy w folder sounds i szukamy tam (wg. mojego przykładu Rs-yFragMania) 4. Po znalezieniu tego folderu otwieramy go i szukamy tam (wg. mojego przykładu 4.wav). 5. Powinien tam być taki plik i usuwamy go i wbijamy ponownie na serwer, na który nie mogliśmy wbić. 6. Na 99% będziesz grał już na serwerze, na który nie dałeś rady wbić. Info cs.*****.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A^C^E Napisano 9 Grudnia 2015 #364022 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 http://cs-fragmania.pl/index.php/topic/35552-poradnik-co-zrobi%C4%87-gdy-nie-mo%C5%BCemy-wbi%C4%87-na-serwer-gdy-wyskakuje-nam-error/ Ty naprawdę te wszystkie poradniki kopiujesz od innych :facepalm: Temat do śmietnika ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 9 Grudnia 2015 #364024 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Zastanawia mnie tylko na co chce złożyć podanie, że tak ciśnie z tymi postami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 9 Grudnia 2015 #364083 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Następne takie tematy będą odpowiednio nagradzane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 9 Grudnia 2015 #364084 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Poradniki" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi