Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Obowiązuje mikrofon po mutacji!!!

Ta zasada jest łamana przez Admina serwera.

Nick: Heaven

Czy możecie skontrolować tego admina czy jego głos jest po mutacji. Proszę nie róbmy kpiny z serwera. Ktoś kto ma 13-15 lat nie powinien mieć admina. Administracja wyższa uznaje zatem że adminem można zostać w wieku 13 lat.

Napisano

Nie rozumiem twojego oburzenia. Jesli nie chcesz by ktoś się odzywał to go po prostu zmutuj. A poza tym, niby dlaczego osoba będąca w wieku dojrzewania (13-15 lat) nie może zostać adminem? Że względu na jego głos? Nie liczy się to co maw głowie i w jaki sposób się zachowuje? Naprawde, niepotrzebne problemy.

Napisano

Robisz problem ziomek z byle czego, znam heaVena i wiem, że jest ogarnięty i co z tego, że nie ma mutacji. Twoim tokiem rozumowania równie dobrze mogę powiedziec, po co masz Premium skoro i tak grać nie umiesz. Pozdro 600.

Napisano

,,Proszę nie róbmy kpiny z serwera. Ktoś kto ma 13-15 lat nie powinien mieć admina."

Nie wiem z czym masz do mnie problem.. Za to, że nie dałem Ci ,,NIE" w podaniu ? Na każdego gadasz, że ja mam tyle czy tyle lat. Opiekun czy tam S@, dał mi admina słusznie, złożyłem podanie, przyjęto, bo raczej mi ufają i myśleli, że w tej roli dobrze się spełnię. Więc raczej nie wiem co Ty masz do mnie problem, mam może i te 13 lat.. Ale przynajmniej 4/5 z serwera ma więcej rozumu od Ciebie, tacy gracze w wieku co mają nawet 11 lat :) Price też ogarnia.. Budyń jest o rok starszy ale do niego problemów nie masz. Dałem Ci Nie w podaniu, bo moim zdaniem nie zasługujesz na tą funkcję, bo ona jest dla Ciebie zbyt duża :) Jak Ty masz problem do młodszych i do tych co normalnie grają raz sie odezwali to Ty wyzywasz. Nie może tak być. ;) Moim zdaniem dobrze spełniał rolę admina, wszystko raczej ogarniam. Mnie Twoje zdanie akurat nie interesuje co Ty o mnie myślisz, chociaż wiem :) Tyle w temacie.

Napisano

Nie rozumiem jak osoba która kłamie niczym cygan próbujący wcisnąć komuś oryginalny perfum za 5zł składa podanie na admina po czym chodzi po kątach pucować się każdemu po kolei a następnie składa skargę na osobę która nie ma mutacji lecz w zamian Bóg obdarował ją 3 razy większym IQ niż Twoje. Zakładasz kolego wszędzie gdzie się da jakieś durne tematy chcąc pokazać jak przestrzegasz zasad a umówiliśmy się, że zgłosisz się do mnie w celu kolejnego podania. Masz chyba jakieś kompleksy skoro czepiasz się wszystkich w okół o byle co.  

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...