jol dokladnie Napisano 13 Grudnia 2019 #577367 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 (edytowane) Twój nick podczas gry: `rage Godzina, data zdarzenia: 13.12.2019 - 15:43:26 Mapa: dd2 i gomod xd STEAM_ID / IP: http://mhpoch.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=9285 Uzasadnienie: Dostałem teraz sski, wczesniej marcin dodał bana na podstawie demka ze zgłoszenia bez rozpiski. @MARCIN3K @~Czarna~ rageskriny.rar Edytowane 13 Grudnia 2019 przez jol dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 13 Grudnia 2019 #577368 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Moje ssy są zbędne w takim wypadku bo ban za demko był nałożony wcześniej niż je zrobiłam. Po pierwsze nie Ty jesteś od oznaczania ludzi w odwołaniach. Po drugie demko w zgłoszeniu nie musi mieć rozpiski. Po trzecie poczekaj teraz grzecznie na rozpiski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 13 Grudnia 2019 #577369 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 demko ze zgłoszenia: https://www89.zippyshare.com/v/2XAAQVu5/file.html 19:36 fajnie tym celownikiem lecisz przez ścianę +B 19:46 coś Ci się trzęsie ten celownik + fakelag +B 20:04 po co flickujesz przez tą ścianę? +B 20:24 +B Ogólnie to masz szejki i flickujesz po ścianach. Po co się tak palić? spalony. jol dokladnie dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jol dokladnie Napisano 13 Grudnia 2019 Autor #577370 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 (edytowane) 9 minut temu, MARCIN3K napisał: 19:36 fajnie tym celownikiem lecisz przez ścianę +B 19:46 coś Ci się trzęsie ten celownik + fakelag +B 20:04 po co flickujesz przez tą ścianę? +B 20:24 +B Ogólnie to masz szejki i flickujesz po ścianach. Po co się tak palić? 19:36 wiadomo, lece bo chceeee lece bo życie jest złeee b- 19:46 FAKELAG XD to prawdziwy ping, no ale cóż na tym demku tego nie wylapiesz xd 20:04 bo mogę. b- 20:24 słysze go przecież to skanuje... b- 9 minut temu, MARCIN3K napisał: Ogólnie to masz szejki i flickujesz po ścianach. Po co się tak palić? Psycholog kazał mi znaleźć sposób na odreagowanie negatywnych emocji to uznałem że będę myszką jak po*********y. Sprawdza się, aczkolwiek osoby oglądające moją grę mogą się nabawić epilepsji. Edytowane 13 Grudnia 2019 przez jol dokladnie SirMajor i MARCIN3K dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 13 Grudnia 2019 #577374 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 To teraz ja odreaguję swoje negatywne emocje panie paralityk bo nie trawie takiego cwaniactwa. 18.31 - no już jak strzeliłeś wcześniej to było skończyć 22.18 - jak na takim parkinsonie to fajna ta głowa. 21.09 -21.39 No mistrzostwo za tymi modelami xD A teraz poczekaj aż ktoś jeszcze z UBT się wypowie i bez spamu proszę. rage.dem jol dokladnie i SirMajor dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cocona_! Napisano 13 Grudnia 2019 #577378 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 18:31 - +B 19:00 - +B 21.09 -21.39 +B Ogólnie kiedyś grał dobrze i ma doświadczenie w gierce, ale gdzieś na pewnym etapie padło na mózg i zostało, to co widać gołym okiem. Teraz zamiast samej gry, większą przyjemność Tobie sprawia takie palenie głupa pisanie odwołań i później chwalenie się znajomym jak to specjalnie próbowałeś przemodelować gościa na podstawie słuchu. "Udało się, a te debile mnie za to banują XDD" autentyk. Specjalnie inicjujesz niektóre ruchy, by myślano, że to z czita, a nie z ręki. Ty po prostu chcesz być banowany, chcesz tego typu atencji, no i cóż otrzymasz to co chcesz. jol dokladnie dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cocona_! Napisano 13 Grudnia 2019 #577379 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl jol dokladnie dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi