DaVeD Napisano 19 Grudnia 2019 #577906 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Data zdarzenia:12.19.19 16:50 Nick gracza: , Dowody: Co ci mam napisać tutaj Świadkowie: Ciekawe jacy ... Uzasadnienie: Dostałem bana na serwerze bo jakaś jebana płaczaca mała k***a mnie wyrzuciła z serwera (za********m takiego śmiecia) Jedynie co chce to żeby tępić ku*****o Chłop zasługuje na perma za coś takiego I kiedy dostanę ub? Bo dostałem bana za NIC (to był ban na sesje w której grałem, po zmianie mapy wszystko git) Profil ku**y: https://steamcommunity.com/id/Godzilla1010/ Edytowane 19 Grudnia 2019 przez DaVeD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 19 Grudnia 2019 #577908 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Po pierwsze oszczędzaj ślinę chłopcze bo nie jesteś u siebie na podwórku. Sprawa druga jest taka, że jest to dział skarg, nie unbanów i w skardze to Ty masz przedstawić dowody i nick osoby, która zawiniła. Masz 24 godziny na dowody i oczywiście nagrodę za swoje zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaVeD Napisano 19 Grudnia 2019 Autor #577909 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 A k***a to sp**********e Banda je*****h nie udaczników w tej administracji Ty mi bedziesz coś pi********a żebym śline oszczędzał ..., Nie wiem czy ty jesteś tak tępa że nie rozumiesz mojej flustracji?!?!? A po drugie jakie ty chcesz k***a dowody, myślisz że k***a nagrywam dm?!? Nie po**********o cię coś? I ty mnie k***a nie strasz jakimś banem bo w du**e go mam... z pewnością moje życie się załamie bo dostane bana w sieci serwerów gdzie admini nie potrafią nic zrobić, nawet k***a bana nie potrafisz dać jakiemuś zjebowi co pi*****i farmazony przez 15 min płaczac i wyzywając cały serwer bo jest je****m przygłupem co nie portrafi zabić w plecy ... Róbcie tak dalej to już nikt nie będzie tu grać. Powodzenia z takim podejściem KRÓLEWNO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 19 Grudnia 2019 #577911 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Tak masz rację xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 19 Grudnia 2019 #577912 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi