Shadowshockwave Napisano 9 Grudnia 2015 #363927 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Witam chciałbym prosić o ub dla gracza Mateusz24100,ponieważ zaistniała taka sytułacja w której przypadkowo dałem Permamentnego bana dokładnie który był nie zamierzony. Wynikło to w taki sposób ,że gdy pisałem długość bana nie zerknąłem na długość tego bana a przypadkiem nacisnąłem 0m zamiast 5 m. Ten ban miał mieć powód Cele. Z góry przepraszam gracza Mateusz24100 za te nieporozumienie, a ja proszę o un bana dla tego gracza a jeśli chodzi o mnie proszę o jak najmniejszy wymiar kary ponieważ był to naprawdę duży i grozny przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Grudnia 2015 #363928 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Gracz zostaje odbanowany na Twoją prośbę. Proszę, żebyś na następny raz uważał na długość banów oraz na to, co wpisujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Grudnia 2015 #363929 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi