Psycholog banan Napisano 19 Grudnia 2019 #577997 Napisano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Avatar na discorda Tematyka: Pikachu w świąteczny Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Mniej więcej coś takiego Kolorystyka: Obojętnie Rozmiar:32x32px Napis:Wesołych świąt Inne uwagi: Chciałbym żeby animacja pikachu była animowana czyli żeby sie ruszał obojętnie jak jeżeli nie będzie się podobała to powiem co i jak @Kolqu Napis Wesołych Świąt na czerwono czcionką błyszczącą. Po bokach na żółtym tle małe błyszczące złote gwiazdeczki Taaaak ! Jest spoko tylko zmniejsz jak możesz Edytowane 20 Grudnia 2019 przez Psycholog banan Mefedr0n dodał reakcję 1
Mefedr0n Napisano 20 Grudnia 2019 #578089 Napisano 20 Grudnia 2019 (edytowane) @Psycholog banan nie wiem jak to mozna zrobic, zeby tak łagodniej pikachu sie przemieszczał, ja jestem jakis amator i moze dlatego xD, moge zwolnic tempo jezeli chcesz XD takie cos mi tylko wychodzi Albo takie Edytowane 20 Grudnia 2019 przez Kolqu
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
Popularne Dni
20 Gru
3
19 Gru
1
Najaktywniejsi w tym temacie
Psycholog banan 2 posts
Mefedr0n 2 posts
Popularne Dni
20 Gru 2019
3 posts
19 Gru 2019
1 post
Popular Posts
Psycholog banan
Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Avatar na discorda Tematyka: Pikachu w świąteczny Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Mniej więcej coś takiego Kolorystyka: Obojęt
Posted Images