Psycholog banan Napisano 19 Grudnia 2019 #577997 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Avatar na discorda Tematyka: Pikachu w świąteczny Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Mniej więcej coś takiego Kolorystyka: Obojętnie Rozmiar:32x32px Napis:Wesołych świąt Inne uwagi: Chciałbym żeby animacja pikachu była animowana czyli żeby sie ruszał obojętnie jak jeżeli nie będzie się podobała to powiem co i jak @Kolqu Napis Wesołych Świąt na czerwono czcionką błyszczącą. Po bokach na żółtym tle małe błyszczące złote gwiazdeczki Taaaak ! Jest spoko tylko zmniejsz jak możesz Edytowane 20 Grudnia 2019 przez Psycholog banan Mefedr0n dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 20 Grudnia 2019 #578089 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 (edytowane) @Psycholog banan nie wiem jak to mozna zrobic, zeby tak łagodniej pikachu sie przemieszczał, ja jestem jakis amator i moze dlatego xD, moge zwolnic tempo jezeli chcesz XD takie cos mi tylko wychodzi Albo takie Edytowane 20 Grudnia 2019 przez Kolqu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 20 Grudnia 2019 Autor #578109 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 20 Grudnia 2019 #578110 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi