Belmondoe Napisano 20 Grudnia 2019 #578057 Napisano 20 Grudnia 2019 (edytowane) Twój nick podczas gry:Ben1T0 | TUZZA Godzina, data zdarzenia:Jakoś nie dawno ale nie było mnie na serwie Mapa:Nie wiem STEAM_ID / IP:427893074 Uzasadnienie:Ban za "GSJ" nie ma w regulaminie żadnego punktu o takich rzeczach.Jest to zwykła umiejętność którą może opanować każdy gracz. Oczywiście jeśli ban zostaje to wasz członek UB team Marcinek i gracze z serwera wino i D3mon też powinny dostać bana bo oni też to robili.A marcinek chyba pamiętasz jak pisałeś ,że nie robisz tak dobrych jak ja ale i tak Ci dają speeda i twój komentarz "No widzę ,że ktoś poza mną też umie GSJ" pozdrawiam Edytowane 20 Grudnia 2019 przez Belmondoe
MARCIN3K Napisano 20 Grudnia 2019 #578079 Napisano 20 Grudnia 2019 Dostałeś bana ode mnie za GSJ i zostało to uzgodnione z H@ Nie wiem typie na ilu ty grasz fpsach, latasz zdecydowanie za szybko. + GSJ wliczają się w ten podpunkt Cytat Absolutny zakaz używania cheatów, skryptów i wspomagaczy (celownik awp/scout,modele esl oraz wszystko co ułatwia grę) . (Ban na zawsze ) Masz tutaj filmik Pozdrawiam, MARCIN3K. hl 2019-12-19 22-08-39-604.mp4 + ~Czarna~ dodał reakcję 1
Belmondoe Napisano 20 Grudnia 2019 Autor #578081 Napisano 20 Grudnia 2019 (edytowane) No ale na ilu gram fpsach to chyba moja sprawa. Absolutny zakaz używania cheatów, skryptów i wspomagaczy:Ale to każdy może na tym latać nie jest to wgrane.Gra pozwala na takie coś bez elementó zewnętrznych. Dostałeś bana ode mnie za GSJ i zostało to uzgodnione z H@:Aha czyli jakiś nie widzialny regulamin? No emko to ja wiem bo robie i sie przyznaje. Jeśli ban zostane rządam abyś też dostał bana jak i wyżej wymienieni gracze. Edytowane 20 Grudnia 2019 przez Belmondoe
~Czarna~ Napisano 20 Grudnia 2019 #578082 Napisano 20 Grudnia 2019 Czytanie ze zrozumieniem wita serdecznie i "niewidzialny" regulamin również.1. Absolutny zakaz używania cheatów, skryptów i wspomagaczy (celownik awp/scout,modele esl oraz wszystko co ułatwia grę) . (Ban na zawsze ) GSJ w Twoim wydaniu jest to skrypt ułatwiający grę. Nawet przy ilości X FPS nie jesteś w stanie do tego stopnia szybko i płynnie biegać przy podwójnym skoku bez dodatkowego skryptu. Jedno GSJ drugiemu nie jest równe Twoje jest w tym gorszym wydaniu. Co do pozostałych graczy, zapraszam serdecznie do działu ZGŁOŚ CZITERA z rozpisanymi demkami. Belmondoe dodał reakcję 1
~Czarna~ Napisano 20 Grudnia 2019 #578083 Napisano 20 Grudnia 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
1
Popularne Dni
20 Gru
5
Najaktywniejsi w tym temacie
~Czarna~ 2 posts
Belmondoe 2 posts
MARCIN3K 1 post
Popularne Dni
20 Gru 2019
5 posts
Popular Posts
MARCIN3K
Dostałeś bana ode mnie za GSJ i zostało to uzgodnione z H@ Nie wiem typie na ilu ty grasz fpsach, latasz zdecydowanie za szybko. + GSJ wliczają się w ten podpunkt Masz tutaj fil
~Czarna~
Czytanie ze zrozumieniem wita serdecznie i "niewidzialny" regulamin również. 1. Absolutny zakaz używania cheatów, skryptów i wspomagaczy (celownik awp/scout,modele esl oraz wszystko co ułatwia grę)