Belmondoe Napisano 20 Grudnia 2019 #578057 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 (edytowane) Twój nick podczas gry:Ben1T0 | TUZZA Godzina, data zdarzenia:Jakoś nie dawno ale nie było mnie na serwie Mapa:Nie wiem STEAM_ID / IP:427893074 Uzasadnienie:Ban za "GSJ" nie ma w regulaminie żadnego punktu o takich rzeczach.Jest to zwykła umiejętność którą może opanować każdy gracz. Oczywiście jeśli ban zostaje to wasz członek UB team Marcinek i gracze z serwera wino i D3mon też powinny dostać bana bo oni też to robili.A marcinek chyba pamiętasz jak pisałeś ,że nie robisz tak dobrych jak ja ale i tak Ci dają speeda i twój komentarz "No widzę ,że ktoś poza mną też umie GSJ" pozdrawiam Edytowane 20 Grudnia 2019 przez Belmondoe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 20 Grudnia 2019 #578079 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Dostałeś bana ode mnie za GSJ i zostało to uzgodnione z H@ Nie wiem typie na ilu ty grasz fpsach, latasz zdecydowanie za szybko. + GSJ wliczają się w ten podpunkt Cytat Absolutny zakaz używania cheatów, skryptów i wspomagaczy (celownik awp/scout,modele esl oraz wszystko co ułatwia grę) . (Ban na zawsze ) Masz tutaj filmik Pozdrawiam, MARCIN3K. hl 2019-12-19 22-08-39-604.mp4 + ~Czarna~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belmondoe Napisano 20 Grudnia 2019 Autor #578081 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 (edytowane) No ale na ilu gram fpsach to chyba moja sprawa. Absolutny zakaz używania cheatów, skryptów i wspomagaczy:Ale to każdy może na tym latać nie jest to wgrane.Gra pozwala na takie coś bez elementó zewnętrznych. Dostałeś bana ode mnie za GSJ i zostało to uzgodnione z H@:Aha czyli jakiś nie widzialny regulamin? No emko to ja wiem bo robie i sie przyznaje. Jeśli ban zostane rządam abyś też dostał bana jak i wyżej wymienieni gracze. Edytowane 20 Grudnia 2019 przez Belmondoe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 20 Grudnia 2019 #578082 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Czytanie ze zrozumieniem wita serdecznie i "niewidzialny" regulamin również.1. Absolutny zakaz używania cheatów, skryptów i wspomagaczy (celownik awp/scout,modele esl oraz wszystko co ułatwia grę) . (Ban na zawsze ) GSJ w Twoim wydaniu jest to skrypt ułatwiający grę. Nawet przy ilości X FPS nie jesteś w stanie do tego stopnia szybko i płynnie biegać przy podwójnym skoku bez dodatkowego skryptu. Jedno GSJ drugiemu nie jest równe Twoje jest w tym gorszym wydaniu. Co do pozostałych graczy, zapraszam serdecznie do działu ZGŁOŚ CZITERA z rozpisanymi demkami. Belmondoe dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 20 Grudnia 2019 #578083 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi