Eyyo Napisano 21 Grudnia 2019 #578253 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Nick: Eyyo Wiek: 20. 10.12.1999r. Doświadczenie (w byciu adminem): Pare lat temu na jakiś CODach miałem adma. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Ciężko zliczyć, pierwszy raz zagrałem na informatyce jak byłem gówniakiem w 6 klasie podstawówki. Przerwy dłuższe, krótsze. Steam / NonSteam: NS, już kilka lat nie korzystam ze Steam ogólnie jeśli chodzi o platforme, nawet passów i maila do konta nie pamiętam. Dlaczego Ty: Chętnie wspomogę kolegów w ogarnianiu serwera. Często jak bywam admin jest, ale jak wyjdzie robi się totalny młyn na serwerze. Tak więc ogólnie do pomocy. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Teraz to troszkę mniej, kurierka lipny zawód patrząc na ilość pracy w okresie przed świątecznym, ale po nowym roku gdzie pracę będę kończył po 15, czas przesiadywania na serwerze i na forum dużo dużo się wydłuży. Kontakt: FB/ Krystian Kietla, Telefon (to bardziej prywatnie już górze bym podał jeśli byłaby taka potrzeba), no i w następnym tygodniu TS3/DSC bo czekam na nowy mikrofon Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.52:27140/top_players/?query=Eyyo Pozdro, Eyyo DajzSiebieWszystko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilyPan Napisano 21 Grudnia 2019 #578260 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Jestem za okresem probnym dla tego kolegi Eyyo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirMajor Napisano 21 Grudnia 2019 #578264 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Okres próbny jak najbardziej dla Tego Pana? Eyyo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapuczinio Napisano 21 Grudnia 2019 #578294 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Tak: +wiek +kultura +aktywność -/+ mikro D: Eyyo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 21 Grudnia 2019 #578295 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 powiem za okresem jestem bo niechce aby byla kolejna sytuacja z naduzywaniem admina. a co do c to chyba masz jakis problem do mnie bo dalem ci bana jak cchesz wejdz na discorda ts badz na forum i popiszemy na spokojnie i sie wyjasni dlaczego ja ci nie pasuje wiek aktywnosc na plus i jakies doswiadczenie masz wiec tak jak pisalem 2 tygodnie okresu probnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 21 Grudnia 2019 #578296 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Tak +gt +wiek +amx +kulturka Powodzenia Eyyo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 23 Grudnia 2019 #578586 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Zapraszam na okres próbny Zgłoś się do mnie na pw Eyyo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 23 Grudnia 2019 #578587 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Eyyo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi