dinulec Napisano 28 Grudnia 2019 #579727 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2019 (edytowane) Nick:dinulec Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem przez dlugi czas adminem na 2 serwerach jednej z wiekszych sieci w polsce (cs-maxskills).Miałem też własny serwer Znajomość AMXX (W skali 1-10):Widze, ze wszyscy daja tutaj wysokie oceny jak 8 albo i nawet 10.Mysle, ze to duza przesada bo wedlug mnie znajomosc amxx w skali 10/10 to umiejetne pisanie pluginow i klas.Swojego czasu pisałem pluginy i robiłem klasy, ale to było naprawde dawno i teraz moja znajomosc amxx spadla do 6/10, ale uwazam, ze jest to realne 6/10. Staż w CS-sie:Duzo lat i tysiace godzin w 1.6 jak i w cs:go Steam / NonSteam:Steam(2k4) Dlaczego Ty:Wiem, że mój gametracker nie powala, ale godziny zawsze sa do nadrobienia, a z tego co widze cheaterow jest sporo.To był krótki,ale intensywny czas spedzony przeze mnie na serwerze.W tym czasie udalo mi sie trafnie zglosic na forum kilku cheaterow, ktorzy otrzymali bana.Mam duze doswiadczenie w byciu adminem.Jestem kulturalny i potrafie bezkonfliktowo rozwiazywac problemy.Przede wszystkim jestem uczciwy i sprawiedliwy w wydawaniu osądu i ewentualnym banowaniu.Potrafie przyznac się do błędu i szybko się ucze.Oczywiscie przeczytalem i znam regulamin serwera oraz repsektuje go i wymagam tego od innych graczy.Proszę o danie mi szansy na okres próbny. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:W zaleznosci od pracy i szkoly.Moze byc to godzina a moze byc to godzin 6. Kontakt:[email protected] Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/dinulec/80.72.40.110:27008/ @EDIT Dopisze jeszcze, ze jestem 5 w rankingu na serwerze.Moze dla kogos ma to znaczenie. Edytowane 29 Grudnia 2019 przez dinulec Dopisanie informacji. wandi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinulec Napisano 31 Grudnia 2019 Autor #580325 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma1xd Napisano 31 Grudnia 2019 #580331 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Jestem na tak. Kojarzę go z serwera, sporo reportów na forum, myślę, że się przyda więcej adminów tego typu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinulec Napisano 31 Grudnia 2019 Autor #580335 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Może inni admini się wypowiedzą na temat podania? @GetS @Wierzboch @Sznycel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 1 Stycznia 2020 #580435 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Ja jestem na Tak. Widzę go często na serwerze i kolega się nadaje dinulec dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzboch Napisano 2 Stycznia 2020 #580505 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Ja jestem obojętny, adminów już kilku jest, czy potrzeba większej ilości? Nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talibanczyk Napisano 2 Stycznia 2020 #580513 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Mało widziany na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinulec Napisano 2 Stycznia 2020 Autor #580557 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 9 godzin temu, Wierzboch napisał: Ja jestem obojętny, adminów już kilku jest, czy potrzeba większej ilości? Nie wiem. Osobiście uważam, że jest za mało.Właśnie poleciało kolejne zgłoszenie bo na serwerze lataja ludzie z perfidnym aimbotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Stycznia 2020 #580678 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi