PR@SN4JPER Napisano 3 Stycznia 2020 #580656 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Nick:PR@SN4JPER Wiek:Rocznikowo 29 Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem ponad na 8 serwera + 2 serwery które własne miałem ostatni admin który miałem był tutaj ale straciłem go za nie obecność co i jak opisałem co się stało Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 17 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty:Długo mnie nie było ale chce postarać się ogarnąć serw i chce pomóc za dużo haxów i łamania regulaminu chodź mnie długo nie było ale staram się nadrobić czas Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ile dam rady to będę jestem po ciężkiej operacji ale staram się jak najdłużej Kontakt:Steam ,GG Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/PR%40SN4JPER/80.72.40.110:27027/ Zi3lony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 3 Stycznia 2020 #580659 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Tak + Byłeś tu adminem + widziany i lubiany + wiek + steam + amx Zdrówka życzę. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomq73 Napisano 3 Stycznia 2020 #580663 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Na tak + wiek + kontakt + steam + amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Stycznia 2020 #580669 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Gt do nadrobienia bo teraz trochę lipa jak grasz 3/4dni. Zapraszam za tydzień/dwa jeżeli gt będzie wyglądało ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Stycznia 2020 #580670 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi