Reejku Napisano 6 Stycznia 2020 #581067 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Avatar + sygnatura Tematyka: Dragon ball jeśli chodzi o sygnature Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka: Czerwony Rozmiar: taki jak na sygnature nie umiem pomniejszyć tego obrazka Napis: DeeXer Admin CSGO MOD Jackpot Inne uwagi: Tutaj wklejam zdjęcie od avatara. Chce żeby dodać tylko napis na avatar "Napis: DeeXer" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meaN Napisano 6 Stycznia 2020 #581072 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 (edytowane) @DeeXer Proszę Co do sygnatury to z tym obrazkiem co dałeś będzie ciężko, ponieważ mój program nie jest jak np. Photoshop i gdy zmniejszę go do wymiarów sygnatury to powstanie straszna pikseloza. @DeeXer Proszę @DeeXer Oznaczam dla pewności, przepraszam nie widziałem wiadomości. Edytowane 6 Stycznia 2020 przez meaN Reejku dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 6 Stycznia 2020 Autor #581088 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 (edytowane) 9 godzin temu, meaN napisał: @DeeXer Proszę Co do sygnatury to z tym obrazkiem co dałeś będzie ciężko, ponieważ mój program nie jest jak np. Photoshop i gdy zmniejszę go do wymiarów sygnatury to powstanie straszna pikseloza. Piękny! Więc dam ci tu inne zdjęcie jeśli dasz radę usuń napis dragon ball i daj napis DeeXer Można zamykać dziękuję @meaN @aureox Edytowane 6 Stycznia 2020 przez DeeXer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meaN Napisano 6 Stycznia 2020 #581165 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Reejku dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi