Orzechowa żelka Napisano 8 Grudnia 2015 #363640 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Wiek: Mam aktualnie 14 lat ale 13 grudnia będę miał już 15 latek Staż na forum: Mam nie całe 8 godzin i 30 minut Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Nie mam żadnych osiągnięć. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 8/10 Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: Mógłbym poświęcić max 4-5 godzin. Jaki dział forum chcesz redagować(zmiany personalne,konkursy, itp.): Mi tam obojętne robił bym to co mi przydzielą. Co nowego wprowadzisz na FanPage'a: Mógłbym wprowadzić jakieś newsy i różne konkursy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 8 Grudnia 2015 #363646 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Na nie, za krótko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Grudnia 2015 #363647 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 To Ty to On czy Ona ? Raz w tą raz w tamtą ... Zdecydowanie za szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Grudnia 2015 #363648 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Zarejestrowałeś się wczoraj i już podanie? Definitywnie za szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Grudnia 2015 #363649 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Grudnia 2015 #363650 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi