Elo ?? Napisano 8 Grudnia 2015 #363596 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Nick:?? Wiek: 17 wczoraj mialem urodzinki Doświadczenie (w byciu adminem):dobre bo już bylem adminem na kilku serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10):7,5/10 Staż w CS-sie:2,5 lat Steam/NonSteam : no wiem ze mam NS ale myślę ze nic nie szkodzi:D Dlaczego Ty:dlatego ze nieraz wchodzi na serwer gracz z hakami a nie ma admina a jak jest to nie reagują nie będę mówił kto np. mapka de_dust2_long i każdy na txt albo tez dlatego ze przychodzi jakiś nowy czlowiek o nie ma wolgóle kultury jeszcze coś dodam tez jak ja byłem to na serwerze to grali i nie mogli skączyc rundy bo tt i ct kampil bo zostalo ich 2 i jeszcze coś chcial bym dodac ze jestem prawie codziennie na serwerze nie jestem wtedy gdy mi się wyczerpie internet i muszę czekac aż mi wlączą itp. a ja widze kiliku adminów na sewreze nie raz tylko widze wojtasa i xtreme Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: najczęściej to 2-4godz.i tylko na tym serwie Kontakt: forum jak gram na serwerze 45k bo tylko na nim gram bo bardzo mi się spodobał Link do GameTracker'a:http://www.gametrack...2.40.110:27027/a poza tym widzicie ze mam dużo godzin:D dodam cos od siebie : 1.odrazu mówie ze nie chce admina na sile tylko bardzo mi się spodobal ten serwer i bym chcial pomuc adminom ogarnąc ten serwer Mysle ze dacie mi szanse w adminowaniu nawet mozecie mi dac okres próbny 14 dni to wszystko z mojej strony:) DAJCIE MI 1 SZANSE A SIE NIEZAWIEDZIECIE NA MNIE UWIERZCIE MI MYSLE ZE UWIERZYCIE MI WIERZE W WAS naruto ty sie nie wypowiadaj bo nie grasz na tym sewerze nie zwracajcie uwagi na blędy ale staram już poprawiac pisownie i nie robic blądów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 8 Grudnia 2015 #363603 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Nie rozumiesz że miałeś bana na serwie. I jeszcze jedno. Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać po upływie 14dni od momentu odrzucenia przez Administrację. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum. Nie mineło 14 dni Na nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Grudnia 2015 #363607 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Kpisz sobie w tym momencie....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Grudnia 2015 #363608 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Grudnia 2015 #363609 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 45K LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi