.Spr!Nt^^ Napisano 18 Stycznia 2020 #582731 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 (edytowane) Witam mam problem z klanem chce opuścić klan i nie moge właściciel klanu nie moze mnie wyrzucić taka moja prośba zróbcie cos z tym Dodam ze jak klikam /klan opusc klan nie działa i właściciel nie moze mnie wyrzucić próbowałem nadal nie moge opuścić klanu ;( Edytowane 27 Stycznia 2020 przez .Spr!Nt^^ q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 26 Stycznia 2020 #583917 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 @.Spr!Nt^^ czy problem dalej występuje? Oznaczam @SadoSa od tego .Spr!Nt^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Stycznia 2020 #584227 Administrator Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 Był reset serwera więc nie powinno być już tego klanu ani problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Stycznia 2020 #584228 Administrator Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi