Variat Napisano 8 Grudnia 2015 #363568 Napisano 8 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): Brak jakiejkolwiek reakcji na zgłoszenia u@. Dziś godzina 14:29 / 15:23 Nick admina/gracza, który zawinił: Popatrz Jak To Rozpalam Dowody: Screen ze steam , Demko z gry. Minuta 4 baranek czy jakoś tak oraz 4:20 Replay [p] . W razie czego na całym demku są i grają. Świadkowie: Nie mam pojęcia kogo mógł bym podać. Uzasadnienie: Po zobaczeniu 2 cheaterów, zgłosiłem to na u@. Admin xVol4r dostał najprawdopodobniej ping i go wywaliło. Więc został admin którego oskarżyłem. Jest mi bardzo przykro z tego powodu lecz po jakiś 6 wiadomościach na u@ jak i wiadomości na steam, gracze Ci nie zostali zbanowani. Ba. Administrator nie raczył nawet wejść na spec i sprawdzić czy moje oskarżenia są słuszne. Ja mogłem coś w tej sytuacji zrobić lecz podczas opisywania dema nie zapisałem IP tych o to graczy tak więc nici. Lecz sam fakt iż Admin jest i bardziej zajmuje się grą niż pilnowaniem porządku... To boli. Zresztą, wszystko na demie widać. Napisałem w której minucie najszybciej widać używanie czitów oraz widać owego admina który ma wszystko w nosie. Dodam, gracze Ci grali również na następnej mapie Italy 2 czy coś tego rodzaju.
GramBoLubie Napisano 8 Grudnia 2015 #363574 Napisano 8 Grudnia 2015 Popatrz Jak To Rozpalam co ty odpierniczasz ?? składasz podanie o admina a nie wykonujesz pracy admina ?? jeśli to prawda to jestem za ostrzeżeniem A jakieś dowody masz kolego czy coś??
Variat Napisano 8 Grudnia 2015 Autor #363577 Napisano 8 Grudnia 2015 No właśnie na ten moment jedyny dowód jaki mam to demko z całej tamtej mapy... Widać iż oskarżony gra, nie wchodzi na specta a podałem nick grających na czitach. Jak i na steam są podane te nicki. Down@ Przyjrzyj się dokładnie w linijce dowody... Masz odnośniki na Screen oraz Demko
Variat Napisano 8 Grudnia 2015 Autor #363588 Napisano 8 Grudnia 2015 Teraz jeszcze poruszę jeden temat jeśli chodzi o tego admina. Dlaczego ostatnio na forum był widziany 27 listopada ? Mimo iż jest adminem na serwerze to nie daje mu to zwolnienia z ogarniania również na forum. W sytuacji taka jak ta, on nawet nie wie iż skarga na niego powstała.
GramBoLubie Napisano 8 Grudnia 2015 #363589 Napisano 8 Grudnia 2015 Ja cię proszę o demo nie zmieniaj mi tematu , co do widzenia na forum na pewno ta sprawa się wyjaśni a teraz proszę demo
Variat Napisano 8 Grudnia 2015 Autor #363594 Napisano 8 Grudnia 2015 Ja cię proszę o demo nie zmieniaj mi tematu , co do widzenia na forum na pewno ta sprawa się wyjaśni a teraz proszę demo Wstaw to demko lub je pokaż No właśnie na ten moment jedyny dowód jaki mam to demko z całej tamtej mapy... Widać iż oskarżony gra, nie wchodzi na specta a podałem nick grających na czitach. Jak i na steam są podane te nicki. Down@ Przyjrzyj się dokładnie w linijce dowody... Masz odnośniki na Screen oraz Demko Ehh.. Edit Down@ Nic się nie stało. Ja nie chcę sobie tutaj postów nabijać lecz czasami widzę iż jest to konieczne. Bez urazy.
GramBoLubie Napisano 8 Grudnia 2015 #363597 Napisano 8 Grudnia 2015 Aj to sorki mało widoczne byłem bardziej przejęty czytaniem tego wszystkie mój błąd Sory
GramBoLubie Napisano 8 Grudnia 2015 #363599 Napisano 8 Grudnia 2015 Ss-y uważaj też tam na słownictwo to tak na marginesie , Jestem za wypowiedzieć musi się opiekun lub inny większy admin niż ja
Variat Napisano 8 Grudnia 2015 Autor #363602 Napisano 8 Grudnia 2015 Specjalnie dla ciebie zwiększona czcionka oraz inny kolor. Ss-y uważaj też tam na słownictwo to tak na marginesie , Jestem za wypowiedzieć musi się opiekun lub inny większy admin niż ja Po pierwsze. Używaj opcji edytuj i nie pisz post pod postem. Za to będzie ostrzeżenie. Po drugie. Po 30 minutach pisania na u@ na temat cheatów człowiek może się zdenerwować. Poza tym ja nie jestem adminem więc to nawet nie powinno mnie dotyczyć. Specjalnie wszedłem na specta aby sprawdzić danych graczy ( widać na demku ) pisałem iż są odpaleni i do odstrzału. Wystarczyło zobaczyć i po prostu zrobić ssy. To są zaledwie 4 kliknięcia. Pogram jeszcze trochę i złoże podanie to jest pewne ponieważ mam bardzo duże doświadczenie jeżeli chodzi o BanTeam ( Tutaj UBTeam ), Admin ( jeżeli chodzi o serwery COD i nie tylko ), oraz ogólnie forum ( na xxx.xx sieci byłem global moderatorem przez niecały rok ). A złoże na admina ponieważ, w godzinach wieczornych ciężko o kogokolwiek upoważnionego do banowania a wtedy biega najwięcej ustrojstwa tego typu. Dzisiaj się zdziwiłem ponieważ Wodzu o godzinie 3 w nocy grał i ogarniał Za to gratulację dla niego. Jeżeli źle napisałem nick tego Admina to z góry przepraszam.
Ania Napisano 8 Grudnia 2015 #363666 Napisano 8 Grudnia 2015 Nic innego mi nie pozostaje jak przeprosić za zachowanie admina. @Popatrz Jak To Rozpalam otrzymuje ostrzeżenie w odpowiednim dziale i jeśli następnym razem sytuacja się powtórzy to zostanie zdegradowany.Na demku dokładnie widać brak reakcji ze strony admina. I przypominam, że jeśli dostaniecie zgłoszenie, macie zejść na specta. To admin jest dla gracza a nie odwrotnie.
Ania Napisano 8 Grudnia 2015 #363668 Napisano 8 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
5
5
2
Popularne Dni
8 Gru
12
Najaktywniejsi w tym temacie
GramBoLubie 5 posts
Variat 5 posts
Ania 2 posts