Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wzór skargi (data i godzina): Brak jakiejkolwiek reakcji na zgłoszenia u@.  Dziś godzina 14:29 / 15:23

Nick admina/gracza, który zawinił: Popatrz Jak To Rozpalam

Dowody: Screen

ze steam , Demko

z gry. Minuta 4 baranek czy jakoś tak  oraz 4:20 Replay [p] . W razie czego na całym demku są i grają.

Świadkowie: Nie mam pojęcia kogo mógł bym podać.

Uzasadnienie: Po zobaczeniu 2 cheaterów, zgłosiłem to na u@. Admin xVol4r dostał najprawdopodobniej ping i go wywaliło. Więc został admin którego oskarżyłem. Jest mi bardzo przykro z tego powodu lecz po jakiś 6 wiadomościach na u@ jak i wiadomości na steam, gracze Ci nie zostali zbanowani. Ba. Administrator nie raczył nawet wejść na spec i sprawdzić czy moje oskarżenia są słuszne.

Ja mogłem coś w tej sytuacji zrobić lecz podczas opisywania dema nie zapisałem IP tych o to graczy tak więc nici. Lecz sam fakt iż Admin jest i bardziej zajmuje się grą niż pilnowaniem porządku... To boli. Zresztą, wszystko na demie widać. Napisałem w której minucie najszybciej widać używanie czitów oraz widać owego admina który ma wszystko w nosie.

Dodam, gracze Ci grali również na następnej mapie Italy 2 czy coś tego rodzaju.

Napisano

No właśnie na ten moment jedyny dowód jaki mam to demko z całej tamtej mapy... Widać iż oskarżony gra, nie wchodzi na specta a podałem nick grających na czitach. Jak i na steam są podane te nicki.

Down@ Przyjrzyj się dokładnie w linijce dowody... Masz odnośniki na Screen oraz Demko

Napisano

Teraz jeszcze poruszę jeden temat jeśli chodzi o tego admina. Dlaczego ostatnio na forum był widziany 27 listopada ? Mimo iż jest adminem na serwerze to nie daje mu to zwolnienia z ogarniania również na forum. W sytuacji taka jak ta, on nawet nie wie iż skarga na niego powstała.

Napisano

Ja cię proszę o demo nie zmieniaj mi tematu , co do widzenia na forum na pewno ta sprawa się wyjaśni a teraz proszę demo :)

Wstaw to demko lub je pokaż :)

No właśnie na ten moment jedyny dowód jaki mam to demko z całej tamtej mapy... Widać iż oskarżony gra, nie wchodzi na specta a podałem nick grających na czitach. Jak i na steam są podane te nicki.

Down@ Przyjrzyj się dokładnie w linijce dowody... Masz odnośniki na Screen oraz Demko

Ehh..

Edit

Down@ Nic się nie stało. Ja nie chcę sobie tutaj postów nabijać lecz czasami widzę iż jest to konieczne. Bez urazy.

Napisano

Specjalnie dla ciebie zwiększona czcionka oraz inny kolor.

Ss-y uważaj też tam na słownictwo  to tak na marginesie :) , Jestem za wypowiedzieć musi się opiekun lub inny większy admin niż ja :)

Po pierwsze. Używaj opcji edytuj i nie pisz post pod postem. Za to będzie ostrzeżenie.

Po drugie. Po 30 minutach pisania na u@ na temat cheatów człowiek może się zdenerwować. Poza tym ja nie jestem adminem więc to nawet nie powinno mnie dotyczyć. Specjalnie wszedłem na specta aby sprawdzić danych graczy ( widać na demku ) pisałem iż są odpaleni i do odstrzału. Wystarczyło zobaczyć i po prostu zrobić ssy. To są zaledwie 4 kliknięcia.

Pogram jeszcze trochę i złoże podanie to jest pewne ponieważ mam bardzo duże doświadczenie jeżeli chodzi o BanTeam ( Tutaj UBTeam ), Admin ( jeżeli chodzi o serwery COD i nie tylko ), oraz ogólnie forum ( na xxx.xx sieci byłem global moderatorem przez niecały rok ).

A złoże na admina ponieważ, w godzinach wieczornych ciężko o kogokolwiek upoważnionego do banowania a wtedy biega najwięcej ustrojstwa tego typu. Dzisiaj się zdziwiłem ponieważ Wodzu o godzinie 3 w nocy grał i ogarniał :) Za to gratulację dla niego.

Jeżeli źle napisałem nick tego Admina to z góry przepraszam.

Napisano

Nic innego mi nie pozostaje jak przeprosić za zachowanie admina. @Popatrz Jak To Rozpalam otrzymuje ostrzeżenie w odpowiednim dziale i jeśli następnym razem sytuacja się powtórzy to zostanie zdegradowany.Na demku dokładnie widać brak reakcji ze strony admina. I przypominam, że jeśli dostaniecie zgłoszenie, macie zejść na specta. To admin jest dla gracza a nie odwrotnie.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...