MoSeS Napisano 8 Grudnia 2015 #363558 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Witam, mam mały problem związany z ts3 ponieważ gdy zaczynam instalować update ts'a i zainstaluje go to następnie jest jakiś błąd nie mogę go odpalić, a chciałbym posiedzieć porozmawiać ze znajomymi z forum. pomoże ktoś? Ps. Siedzie na XP jak co Przepraszam wiem że nie tu jeśli moderator mógłby to przenieść byłbym wdzięczny ale zobaczyłem tylko pytania i pomoc więc ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 8 Grudnia 2015 #363592 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Skargi / Problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniegus Napisano 9 Grudnia 2015 #363866 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Cóż, mało co nam powiedziałeś o tym błędzie może zrób screenshota i wstaw go tutaj edytując swój post albo chociaż napisz dokładnie co jest napisane w tym błędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 21 Stycznia 2016 #386297 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 brak zainteresowania tematem. zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi