NeonX Napisano 23 Stycznia 2020 #583395 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: NeonX Wiek: 15 Doświadczenie : 2 lata na różnych sieciach z cs go modem Znajomość AMXX:7/10 Staż w CS-sie: 3-4 lata NonSteam Dlaczego Ty: Nigdy nie było ze mną problemów, nie uważam się za lepszego na serverze ze jestem adminem, mam jakieś tam poczucie humoru, potrafię zachować zimną krew w stresowych sytuacjach, nie daje się prowokować, wywiazuję się ze swoich obowiązków, znam regulamin i chyba to an tyle. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 3 do 4 godzin w tygodniu, A w weekendy od 5-7 na Różnych serverach Kontakt: Instagram, Facebook(nie dla każdego) Messenger, TS3 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/NeonX/91.224.117.52:27140/ Pozdrawiam Edytowane 23 Stycznia 2020 przez NeonX Poprawki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano 23 Stycznia 2020 #583467 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2020 Jestem za okresem próbnym -NS +AMXX +/- Godziny +aktywność na serwerze - Ostatnie Dni wyglądają słabo względem minut gry na serwerze :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 24 Stycznia 2020 #583525 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 GT w ciągu ostatnich 30 dni mega słabe i śmiało można powiedzieć, że tak na prawdę grasz dopiero od ostatnich 2 dni. Popraw GT i zapraszam z podaniem nie wcześniej niż za 14 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 24 Stycznia 2020 #583526 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi