Skocz do zawartości

Wasze ciekawe akcje i fragi

Gość mp4ziom

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mp4ziom

W tym temacie wrzucajcie swoje najlepsze akcje i fragi. Liczę, że może przerodzi się to w niedługim czasie w konkurs na akcje miesiąca lub akcje roku z jakimiś nagrodami (VIP??). Oczywiście wszystko zależy od administracji! :)
Jako autor tematu wrzucam pierwszy klip. Hedzik z wczoraj!
To chyba oczywiste ale dodam, że wrzucamy tu tylko akcje z serwera Only DD2 :)

Edytowane przez mp4ziom

Szczerze? Bez urazy ale w momencie strzału i tak już stałeś na gruncie. Jest wiele przykładów na serwie gdzie takie banki się wali. Nie mówię o sobie bo będę skromny:p ale np Leovince który ma prawie 50% hs będąc top2 . Ale plus za wstawkę i oby siadały częściej takie banki :)

Gość mp4ziom
8 godzin temu, Rafi_wola napisał:

Szczerze? Bez urazy ale w momencie strzału i tak już stałeś na gruncie. Jest wiele przykładów na serwie gdzie takie banki się wali. Nie mówię o sobie bo będę skromny:p ale np Leovince który ma prawie 50% hs będąc top2 . Ale plus za wstawkę i oby siadały częściej takie banki :)

Ale co ma 50% HS jakiegoś gracza do tej akcji? Jaki to ma z nią związek?  Jeśli wpadają Ci podobne banie (a nawet lepsze jak sam napisałeś) to wrzucaj je tutaj, po to właśnie otworzyłem ten temat :) Może jeśli uzbiera się ich dużo ktoś zdolny pokusi się o jakieś fragmovie? :> Rzeczywiście, w momencie strzału byłem już na ziemi, sprawdziłem w 3 osobie w zwolnionym tempie. Masz racje :)

Edytowane przez mp4ziom

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...