Gość mp4ziom Napisano 24 Stycznia 2020 #583524 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 (edytowane) W tym temacie wrzucajcie swoje najlepsze akcje i fragi. Liczę, że może przerodzi się to w niedługim czasie w konkurs na akcje miesiąca lub akcje roku z jakimiś nagrodami (VIP??). Oczywiście wszystko zależy od administracji! Jako autor tematu wrzucam pierwszy klip. Hedzik z wczoraj! To chyba oczywiste ale dodam, że wrzucamy tu tylko akcje z serwera Only DD2 Edytowane 24 Stycznia 2020 przez mp4ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi_wola Napisano 25 Stycznia 2020 #583635 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Szczerze? Bez urazy ale w momencie strzału i tak już stałeś na gruncie. Jest wiele przykładów na serwie gdzie takie banki się wali. Nie mówię o sobie bo będę skromny:p ale np Leovince który ma prawie 50% hs będąc top2 . Ale plus za wstawkę i oby siadały częściej takie banki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mp4ziom Napisano 25 Stycznia 2020 #583670 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 (edytowane) 8 godzin temu, Rafi_wola napisał: Szczerze? Bez urazy ale w momencie strzału i tak już stałeś na gruncie. Jest wiele przykładów na serwie gdzie takie banki się wali. Nie mówię o sobie bo będę skromny:p ale np Leovince który ma prawie 50% hs będąc top2 . Ale plus za wstawkę i oby siadały częściej takie banki Ale co ma 50% HS jakiegoś gracza do tej akcji? Jaki to ma z nią związek? Jeśli wpadają Ci podobne banie (a nawet lepsze jak sam napisałeś) to wrzucaj je tutaj, po to właśnie otworzyłem ten temat Może jeśli uzbiera się ich dużo ktoś zdolny pokusi się o jakieś fragmovie? :> Rzeczywiście, w momencie strzału byłem już na ziemi, sprawdziłem w 3 osobie w zwolnionym tempie. Masz racje Edytowane 25 Stycznia 2020 przez mp4ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 30 Stycznia 2020 #584386 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi