WinsMode Napisano 8 Grudnia 2015 #363512 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Twój nick podczas gry: ---- Godzina, data zdarzenia: ---- Mapa: ----- STEAM_ID / IP: ----- Uzasadnienie: ---- Witam. Kolega polecił mi serwer DD2+DM .. Po 2 letniej przerwie wbiłem na cs`a i chciałem sprawdzić serwer.. ale okazało się ze mam bana na nick którego nie znam. Konsola : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Ciao. [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 940708273 ' [AMXBans] Your IP : ' 95.40.70.30 ' [AMXBans] ====================================== Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 8 Grudnia 2015 #363521 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Widocznie nałożyło ci się ip cheat'era. Zresetuj Router a jeśli to nie pomoże zadzwoń do dostawcy internetu z prośbą o zmianę ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WinsMode Napisano 8 Grudnia 2015 Autor #363525 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Resetowałem kilka razy ,a konieczna jest zmiana IP..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Grudnia 2015 #363611 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Tak, bo gdy odbanujemy to ip, to odbanujemy osobę, która została zbanowana. Żeby zagrać Kolega wyżej wyjaśnił co masz zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Grudnia 2015 #363613 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi