BOCIANEQ Napisano 26 Stycznia 2020 #583827 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: D3MoN Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): kilka miesięcy Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: NoSteam Dlaczego Ty: będę pomagał gracza w potrzebie, widzę często graczy nie kulturalnych , przezywających , widzę graczy np aim i wh i nie ma co zrobić bo akurat admina nie ma Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 6-7 h Kontakt: Pv Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/D3MoN/91.224.117.52:27140/ Edytowane 26 Stycznia 2020 przez BOCIANEQ SilveKk i Sevi aka ProBot1 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevi aka ProBot1 Napisano 26 Stycznia 2020 #583828 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Wiek +/- Doświadczenie + Znajomość + Staż + NS - Czas + Dodam że jest osoba aktywna kulturalną dużo zgłasza na u@ i na pv. Więc jestem na tak BOCIANEQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano 26 Stycznia 2020 #583906 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Jestem na Tak +/- Wiek + Znajomość AMXX -NS +Godziny BOCIANEQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carmelq Napisano 26 Stycznia 2020 #583931 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Na tak +wiek +amxx +gt +doświadczenie Troche przesadziłeś z 6-7 godzin dziennie ale nie maa tragedii z godzinami i norme spełniasz BOCIANEQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALACH DETONUJ!!!! Napisano 27 Stycznia 2020 #583971 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 Na tak W 100% +wiek +amxxX +gt +doświadczenie Polecam gracza osobiście BOCIANEQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 27 Stycznia 2020 #584034 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 Pomijając to, że połowa wypowiedzi jest od osób, których nie ma wgle na serwerze więc moja reakcja na to ma się tak: (XD) Generalnie nie mam zastrzeżeń, aczkolwiek mógłbyś się trochę ogarnąć. Twoje zachowanie jest momentami i tu uwaga zaprawdę powiadam ci - jest irytujące. Jeżeli się ogarniesz to nie widzę przeszkód, abyś dostał flagi. Na tę chwilę neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 29 Stycznia 2020 #584272 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Bardzo dziękuję za wypowiedzi osób z GT biednym jak zima w tym roku Za to zaufam reszcie i biorąc pod uwagę ilość Adminów postanowiłam dać Ci szansę i podanie akceptuję na dwutygodniowy okres próbny.@BOCIANEQ zapraszam po flagi na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 29 Stycznia 2020 #584273 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi