Kazikowski Napisano 7 Grudnia 2015 #363365 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): ok. 22 Nick admina/gracza, który zawinił: Sliweczka Dowody:http://speedy.sh/sV6kR/awp-india0000.bmp Świadkowie:- Uzasadnienie: Admin wali ssy na slepo co widac na ssy zostaje sam na sam z Milkiem i jeszcze 1 typkiem co robi zachowuje postawe admina? NIE! Wali ssy na slepo byle bylo mniej typkow do zabicia KARYGODNE zachowanie admina... Albo moim zdaniem bota. Przyjaciel Milek dobrze zrobil ze podesłal mi ssy Oczekuje zdegradowania admina Sliweczka za chamstwo i szczeniackie zachowanie... Nie dosc ze wali ssy na slepo to i ma u@ gleboko a gdy ma pewnosc 100% ze czit5 daje kolejna szanse. CHAMSTWO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliweczka Napisano 7 Grudnia 2015 #363372 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Nie pozostaje mi nic innego jak zasmiac sie do monitora, Tego na dziś sie jeszcze nie spodziewałem. HAhahahahaahhahahahaha Po, 1 dopiero co wszedlem na serwer i juz czytam na U@ "rusz dupe i banuj....." takie odzywki nie do mnie Po, 2 nie robilem zadnych ssow, poza screen shotami konsoli na dowód chamskich odzywek. Po 3, nikogo nie zbanowalem za czitowanie, bo nikogo nie widzialem, nawet nie mialem jak zdazyc gdy wszedlem dopiero do gry. Chamstwo i szczeniackie zachowanie? Człowieku prosze Cie, o czym ty wogole mówisz. Evo bądź ktokolwiek inny z wyższej administracji prosze... przegladnijscie hltv i zobaczcie co on wogole pisze....bo ja nie mam siły nawet tego komentowac. Ty no czuje sie jakby ktoś klątwe rzucił, albo ktoś chodzi po serwie i namawia na skargi. Hahaha,, boże widzisz i nie grzmisz.. Evo przejżyj hltv prosze ! PS. powiedz mi prosze jak moge powiekszyc limit kb, bo nie moge wrzucic screena zostalo mi 67kb wolnego d owrzucenia ss 667 kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazikowski Napisano 7 Grudnia 2015 Autor #363368 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Hahaha ciekawe jakim cudem ssy sam sie pojawil w cstrike? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazikowski Napisano 7 Grudnia 2015 Autor #363373 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Czy kolega przeklinal to nwm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliweczka Napisano 7 Grudnia 2015 #363376 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Hahaha ciekawe jakim cudem ssy sam sie pojawil w cstrike? "Hahaha" a przyszło Ci do głowy, że mógł, je zrobić któryś z innych adminów obecnych na serwerze w tym czasie ?? Bo ja ich nie robiłem. Kolego włącz myślenie prosze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 7 Grudnia 2015 #363378 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): ok. 22 Nick admina/gracza, który zawinił: Sliweczka Dowody:http://speedy.sh/sV6kR/awp-india0000.bmp Świadkowie:- Uzasadnienie: Admin wali ssy na slepo co widac na ssy zostaje sam na sam z Milkiem i jeszcze 1 typkiem co robi zachowuje postawe admina? NIE! Wali ssy na slepo byle bylo mniej typkow do zabicia KARYGODNE zachowanie admina... Albo moim zdaniem bota. Przyjaciel Milek dobrze zrobil ze podesłal mi ssy Oczekuje zdegradowania admina Sliweczka za chamstwo i szczeniackie zachowanie... Nie dosc ze wali ssy na slepo to i ma u@ gleboko a gdy ma pewnosc 100% ze czit5 daje kolejna szanse. CHAMSTWO!!! czy ty wiesz co piszesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 7 Grudnia 2015 #363382 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 @@Kazikowski przy każdym banie automatycznie jest robiony jeden ss w formacie .bmp. A Milek dostał dzisiaj bana na 30 min http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=93130 Skargi skargami ale zanim coś napiszecie pomyślcie dwa razy. Po co miałby mu robić screenshota bez bana? Bana dostał za odzywki a nie z powodem wstaw ssy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliweczka Napisano 7 Grudnia 2015 #363386 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Skoro byłeś na serwerze to doskonale wiesz jak sie odzywał. Druga sprawa, w jakim celu piszesz ta skarge? Dlatego, że kolega miłek cie o to poprosił? Sam nie mógl jej napisac? Bo po kolejnym wejściu na serwer, dostałem od niego depesze "zebym wszedl na forum bo juz napisal skarge na mnie". Sorry Panie i Panowie ale mam dośc tych szopek naprawde. Jesli ktos chodzi po serwier i podjudza zeby pisac skargi na mnie to niech sie ujawni na forum i tyle, bo nato własnie wyglada.. Tak naprawde poprzednia skarga tez jest bezpodstawna, a ostrzezenia tym bardziej. Szkoda naprawde, przykro patrzeć na to, że człowiek sie stara robić jak najlepiej dla dobra serwera.. A tu takie rzeczy , że naprawde sie odechciewa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKielon Napisano 8 Grudnia 2015 #363805 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 W tym momencie byłem na serwerze, szkoda, że demka nie nagrałem ;/ Twój kolega niezbyt inteligentnie "skanował" przez ściany? Dlaczego szukał celownikiem po czym znikąd strzelał prosto w głowę? Nie, to nie było szczęście, jeśli raz za razem mu się udawało. Ban słuszny, nic dodać, nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gdziemojagitarrra Napisano 8 Grudnia 2015 #363842 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Akurat Milek'owi to ja strzeliłem ssy bynajmniej dzisiaj http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=93566 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 9 Grudnia 2015 #364020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Skarga zbędna, kolega składający chyba nie ogarnął sytuacji. Wstaw ss i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 9 Grudnia 2015 #364021 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi