gokuu Napisano 7 Grudnia 2015 #363331 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Nick:Goku wjezdza na parking Wiek:30 Doświadczenie (w byciu adminem):Zaczynałem od swojej kafejki, gdzie przebywali Tylko gracze cs 1.5 1.6, Potem swoja serwerownia, w która Tylko ładowałem Kase, przez pół roku. Spore doświadczenie. Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie:13 Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty:Ponieważ chce dawać dobry przykład innym graczom, Chce bardzo zadbać o kulturę na serwerze, No i myślę że też dlatego bo jestem bardzo często przed csem. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-8h Kontakt: steam: vagan94140 http://www.gametrack...2.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 7 Grudnia 2015 #363359 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Stanowczo zbyt mało godzin spędzonych na serwerze (wymagane 100). Po 2 w dalszym ciągu nie widzę poprawy w kontaktach z innymi Graczami. Po 3 od poprzedniego podania nie minęły wymagane 2 tygodnie aby złożyć kolejne więc przypuszczam, że zostaniesz za to ukarany ostrzeżeniem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 7 Grudnia 2015 #363360 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi