syjon. Napisano 17 Lutego 2020 #587043 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 (edytowane) Nick: syjon Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): posiadam na stanowisku admina na tak zwanych serwerach cod mod oraz Jail break Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: od 2014 roku Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: A dlaczego nie ty ? Pomyśl o swoich cechach dzięki którym byś był dobrym adminem i zobacz ile z nich pasuje do mnie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Raz godzina Raz dwie a innym razem 20-30 min lub wcale. Będąc adminem zawsze pilnuje by te 7 godzin tygodniowo wyrobić. Kontakt: Forum , Steam Link do GameTracker'a: Nick: https://www.gametracker.com/player/syjon/80.72.43.106:27022/ Edytowane 17 Lutego 2020 przez syjon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebagd256 Napisano 17 Lutego 2020 #587047 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Małe tak bo spelniasz wymagania sa dwa minusy Podanie na odwal sie Raz godzina raz dwiw to troche przymalo moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 17 Lutego 2020 #587050 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Jestem na nie Miałeś już kilka razy szanse być adminem na 400 i mimo to za każdym razem kończyło się tym, że go potem nie miałeś Taki słomiany zapał zaczyna być tutaj chlebem powszednim ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 18 Lutego 2020 #587054 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Na nie; (na tel nie wiem jak pomniejszyć) Wątpię, że tu jest 7 godzin. "Pomyśl o swoich cechach dzięki którym byś był dobrym adminem i zobacz ile z nich pasuje do mnie" żadna XD steam to jedyny + Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 20 Lutego 2020 #587378 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Jestem neutral + doświadczenie, staż i znajomość regulaminu - taka sobie aktywność Tak czy inaczej życzę powodzenia Gormit lowca kotow i syjon. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 23 Lutego 2020 #587701 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 Aktywność taka sobie, + wszystko pozostałe. Popraw się na razie blokuję temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 5 Marca 2020 #589071 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi