JanSobieski Napisano 5 Marca 2020 #589181 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Twój nick podczas gry: Herman Godzina, data zdarzenia: 20: 31, data 5.03.2020 Mapa: fy_pool_day STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 124561902 Uzasadnienie: Zacny admin "MarciNeeeeeeeek." zbanował mnie na waszym serwerze z powodem "Kultura" . Ban na 3 godziny? Bez upomnienia, na czacie bądź głosowo. Za txt potrafił mnie upomnieć, to zszedłem. Ale jak napisałem kilka razy k**** to od razu banik na 3 godziny. W regulaminie jest napisane "od 30 minut wzwyż". Po za tym admin ma prawo upomnieć gracza za przeklinanie na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 5 Marca 2020 #589192 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Tak się zapytam to ma być skarga czy odwołanie od bana? Pomijając: Dostałeś bana za to: ...... za napisanie "kur*y je*****e" na chatcie Cytat Po za tym admin ma prawo upomnieć gracza za przeklinanie na serwerze. Co do tego właśnie teraz sam napisałeś mam prawo Cię upomnieć, ale nie muszę Dziękuję, pozdrawiam MARCIN3K. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanSobieski Napisano 5 Marca 2020 Autor #589193 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 W tym momencie zaprzeczasz samemu sobie haha . Mam prawo ale nie muszę. To po co mnie upominałeś za txt ? XD Ogarnij sie gościu. Doman i GoldNM dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 5 Marca 2020 #589208 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Ban zostaje. Wyzywasz , wchodzisz na txt , lubisz lamac regulamin . Nigdzie nie mamy napisane , ze admin musi upominac Cie kickiem za wyzywanie . Za tekstury upomnial, za kulture nie musial. Odrzucam , odczekasz swoje , troche pokory na przyszlosc i szacunku do innych. Pozdrawiam Reejku i MARCIN3K dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 5 Marca 2020 #589209 Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi