MiniWalle Napisano 6 Marca 2020 #589335 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Nick: Miniwalle Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): różne sieci serwerów, aktywny jako admin modów tj. Cod, Pokemod, deathrun, DM/FFA, prop hunt Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 13 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: chciałbym do tego wrócić, jako że gram wcześnie rano oraz w późnych godzinach, gdzie admina nie spotkamy, ja będę miał okazję się zająć kontrolą właśnie w tym okresie jak Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4h Kontakt: PW, steam, dla wyżej postawionych nawet i FB Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Miniwalle Nie spełniam wymagań czasowych. Myślę, że ta kwestia jest do dogadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 6 Marca 2020 #589336 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 (edytowane) Neutral + steam + amx +wiek - gt Nidy Ciebie nie widziałem na serwerze, jak poprawisz gt będę na tak mimo wszystko Powodzenia Edytowane 6 Marca 2020 przez Zielona 9412 GoldNM i MARCIN3K dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldNM Napisano 6 Marca 2020 #589338 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 (edytowane) Osobiście jestem na nie - Nigdy cię nie widziałem - Gt leży totalnie - na serwerze grasz od pięciu dni + steam (najlepiej jak byś podał link/id steam) + amx Według mnie pograj z kilka tygodni, złóż nowe podanie i raczej będzie na tak Edytowane 6 Marca 2020 przez GoldNM Zi3lony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 6 Marca 2020 #589341 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Niestety, ale jestem na NIE -gt (5h trochę mało na admina) +steam +doświadczenie +amxx Mimo wszystko powodzenia Zi3lony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomq73 Napisano 7 Marca 2020 #589426 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 (edytowane) na nie - nie widzialem cie na serwerze - gt +steam +doswiadczenie @SadoS Edytowane 13 Marca 2020 przez Tomq73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel_Of_Dead Napisano 7 Marca 2020 #589518 Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 (edytowane) Na nie -rzadko cie widzę na serwerze -gt +steam +amx +wiek Pograj jeszcze kilka tygodni i złóż nowe podanie to zobaczymy. Poprawisz aktywność, będę na tak. Życzę powodzenia Edytowane 7 Marca 2020 przez Angel_Of_Dead Zi3lony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 13 Marca 2020 #590258 Weteran MH Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi