smxy0 Napisano 7 Grudnia 2015 #363127 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Tak jak w temacie Co wy na dodanie spadochronu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smxy0 Napisano 7 Grudnia 2015 Autor #363144 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 jest bind zmieniajacy RAKIETY/MINY (umiejetnosci klas) na inny klawisz np. bind "x" "+use" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalopole Napisano 7 Grudnia 2015 #363224 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Jestem na NIE duzo klas ma podwójny skok lub bunnyhop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 8 Grudnia 2015 #363557 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Jestem na nie wylosuj perk żeby przy upadku nie zabieralo ci hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toldi Napisano 8 Grudnia 2015 #363566 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 jest bind zmieniajacy RAKIETY/MINY (umiejetnosci klas) na inny klawisz np. bind "x" "+use" to nic nie zmieni bo komenda "use" z angielskiego na polski to "użycie " (standardowo E) więc spadochron i rakietki będą i tak dalej pod tym samym przyciskiem. I jak dla mnie to nie potrzebny są klasy które maja rakiety/miny i będą tracić 1 minę/rakietę przy każdym użyciu spadochronu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Grudnia 2015 #363576 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Zacznijmy od tego, że spadochrony nie mają sensu na cod modach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 9 Grudnia 2015 #364003 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Na nie, to co ktoś wspomniał wyżej, podstawową komendą na rakietę/minę jest e więc od razu byłby wielki spam na say jak zmienić bind i w ogóle byłby chaos, jest dobrze jak jest, nie ma potrzeby tego zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Grudnia 2015 #364030 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Wcześnej juz ktos to proponował, w tematach można poszukać. Ja również jestem na nie, powody wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 9 Grudnia 2015 #364031 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi