Rafi_wola Napisano 9 Marca 2020 #589763 Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Jak w temacie, do tej pory dalej nie przedstawiono demek na moja wine... A znowu admin byl na serwie.. No coz, postawnoilem udowodnic ze nie potrzebuje zadnych wspomagaczy i nie pozwole robic z siebie jakiegos czitera. Bezzi czy jak Ci tam pisales ze na innym serwie bym mial staty 12:9? zapraszalem Cie zeby Ci pokazac ze jak bardzo sie mylisz i po prostu jestes slaby, banujac czystych gracz. Mam nadzieje ze owa jedna mapka na innym serwie pokaze kto tu sie myli, bo wiem ze rozpisanie demka nie bedzie obiektywne w ich wykonaniu :). Nie promuje serwera na ktorym gralem na filmikach jest to tylko moja linia obronny bo nie zgadzam sie na robienie ze mnie w oczach innych czitera. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSKACZ Napisano 10 Marca 2020 #589904 Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 No ładnie Rafi powiem ci żę mnie przekonałeś piona Rafi_wola dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 11 Marca 2020 #589919 Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 (edytowane) @PYSKACZ no bo najbardziej zalezy mu zeby ciebie przekonac xD pozdro wedlug mnie gra czysto to nie jest demko z naszego serwera. po co to pokazujesz tu? yyy Edytowane 11 Marca 2020 przez Shock_Therapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi