Psycholog Napisano 9 Marca 2020 #589775 Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Nie ma działu skargi w COD MOD 400 więc piszę tutaj. Ok 17:00 grałem w tt na mapie de_dust2_long. Postawiłem Sentry Gun'a w tym miejscu: I dostałem bana na pół h za złe SG. SG nie trafia w BS'a więc w razie podłożenia paki ct może rozbrajać. Grałem w TT więc nie blokował dojścia do BS'a. Link do bana.https://zapodaj.net/2439abd6c81fe.jpg.html Proszę o wyjaśnienie sprawy i info zwrotne dot. sytuacji. P.S. Nie dostałem żadnego info, że nie można stawiać SG na dd2longu (a jeśli nie można to nie wiedziałem) więc ban na pół h wydaję się po prostu niezasadny. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 9 Marca 2020 #589776 Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 juz raz tez bylo na longu nadmierne uzywanie sg co spowodowalo na jakis czas usuniecie tej mapy przez poprzedniego opiekuna a jak juz dodali spowrotem to nie chce powtorki z rozrywki zeby znowu tej mapy nie bylo poniewaz duzo osob ja lubi CukierkowyMario, elo elo 350 i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 9 Marca 2020 #589783 Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi