Psycholog Napisano 10 Marca 2020 #589889 Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Ok godziny 19:50 grałem na de dust 2 w ct. Cały team został już wybity zostało rozbrojenie paki postawiłem obok niej elektromagnes militarny i rozbroiłem. Roy/Keane powiedział ze mam 3 sekundy żeby wyjść czego nie zrozumiałem bo były oddawane strzały przez pozostałych członków ct nad moja głowa. Dostałem bana na 30 minut za elektro na bsie kiedy on nie zabrał nikomu żadnej broni bo po prostu nikt już nie żył. Żenująca sytuacja moim zdaniem proszę o wyjaśnienie. Nick: Haifi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 10 Marca 2020 #589890 Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 postawiles mi elekro jak jeszcze zylem a wbiegles jeszcze z kims mi akurat wywalio bronie bo tam stalem wiec ban jest sluszny Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 10 Marca 2020 #589891 Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi