Psycholog Napisano 15 Marca 2020 #590504 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 Witam. Jakis czas temu grałem na nicku Haifi, wbiłem na nim 130lvl Zwiadowce i postanowilem kupić klase premium Śmierć. Premke wziąłem na inny nick bo na tamtym miałem porobione questy ze wszystkich czterech rozdziałów. Dowodem na to że to był moj nick jest dodanie kilku tematów na forum z odwołąniem od bana gdzie jest screen z consoli. Jak wspomnialem jest tam 130lvl zwiadowca i ktos na nim gra. Proszę o zresetowanie tych lvl jeśli jest taka możliwość i zbanowanie tego gracza, bo jest to podszywka pod moj nick. https://zapodaj.net/701ca0eaee9fa.jpg.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meltor Napisano 15 Marca 2020 #590512 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 (edytowane) stary wiesz ile nickow powtarza sie w grach, koles mial farta i tyle Edytowane 15 Marca 2020 przez Meltor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog Napisano 16 Marca 2020 Autor #590559 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 (edytowane) TO jest moj nick na ktorym sporadycznie gram, a gosc wchodzi i gra na nim. To nie jest fart tylko podszywka... Jeśli nie masz hasła to podaj swój nick to sobie pogram i powiem że fart i tyle... Edytowane 16 Marca 2020 przez Psycholog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 16 Marca 2020 #590605 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 nie jestem w stanie zweryfikowac ns czy to ty czy ktos inny jakbys mial steama to co innego nie bylo by takiego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 16 Marca 2020 #590616 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi